A ! O kuwetach po drodze nie wspomnę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:A ja nigdy nie paliłam
barbarados pisze:Od 6 pracuję . o wpółdo wyjeżdzam . A jeszcze koty nakarmić . Psa wyprowadzić . Śniadanko zjeśc . I tak schodzi .
agusialublin pisze:barbarados pisze:Od 6 pracuję . o wpółdo wyjeżdzam . A jeszcze koty nakarmić . Psa wyprowadzić . Śniadanko zjeśc . I tak schodzi .
superkurcze super
agusialublin pisze:Wiecie co, chciałabym zrobić kiedyś coś szalonego, coś takiego dla siebie ale po pierwsze nie mam kiedy i nie mam już chwilami sił.
Jak mam wolny dzień to wiadomo co robię. No starzeję się jak słowo daję starzeję![]()
kiedyś miałam więcej powera, taki sponton a teraz taka menda sie ze mnie zrobiła
agusialublin pisze:agusialublin pisze:Wiecie co, chciałabym zrobić kiedyś coś szalonego, coś takiego dla siebie ale po pierwsze nie mam kiedy i nie mam już chwilami sił.
Jak mam wolny dzień to wiadomo co robię. No starzeję się jak słowo daję starzeję![]()
kiedyś miałam więcej powera, taki sponton a teraz taka menda sie ze mnie zrobiła
Baśka sorry za smuty na wątusiu![]()
![]()
już się biorę za siebie, tylko skoczę do kuchni i zobaczę co mam mocniejszego na poprawę humoru![]()
![]()
agusialublin pisze:Dziecko mam na rekach i ciezko mi pisac
barbarados pisze:agusialublin pisze:Dziecko mam na rekach i ciezko mi pisac
Jedno ?!? A reszta ?
barbarados pisze:agusialublin pisze:Dziecko mam na rekach i ciezko mi pisac
Jedno ?!? A reszta ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 32 gości