Miłego dnia
A jak tam maleńtas ??
Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

klaudiafj pisze:Taka ilość czyli dużo czy mało? Moje mają małe porcje, ale wystarczające, wiem że więcej nie dadzą rady zjeśćTeż wieczorem dam im kurczaka

Gosiagosia pisze:Biedulka, ale najważniejsze że nie cierpi. Moja miała ropomacicze i była operowana w wieku 14 lat, wtedy była w dobrej formie a po roku wszystko się posypało![]()
Trzymamy kciuki za jej samopoczucie i zdrówko.

izka53 pisze:Cudny ten maluszek![]()
Bardzo dawno temu, prawie 30 lat, odchowałam tak cały miot. Robotnicy budowlani znaleźli kociaki pod swoim barakowozem i chcieli zabić łopatami na oczach dzieci, wśród których były dwie 6 -latki, którymi się opiekowałam. Jedna z nich zdecydowała cocia ma kota, ciocia wychowa, i tak czwórka ślepych kociąt wylądowała u mnie . To był hardcore
Nie było kocich mleczek, kocich buteleczek. Karmiłam zwykłym krowim mlekiem z butelki, z buteleczki po kroplach do nosa, jak kończyłam z ostatnim, to pierwsze już się darło, że głodne. To masowanie brzusiów, zeby sie odsiusiały, odkupkowały
![]()
![]()
![]()
![]()
Na szczęście po kilku dniach moja domowa kota je adoptowała, wygrzewała i wylizywała, więc dla mnie zostało tylko karmienie.
Przeżyły wszystkie, największy kocurek i najmniejsza kotka zostały u mnie, drugi kocurek trafił do mojej ciotki, druga kotka do kolegi syna - była jedną z nielicznych kotek w tamtych czasach, która miała paszport i jeździła po świecie. Wszystkie dozyły 14-15 lat.

MonikaMroz pisze:Hej Mireczko
Miłego dnia![]()
A jak tam maleńtas ??

MaryLux pisze::ok:![]()

mir.ka pisze:małe zostało po południu dokładnie obejrzane i stwierdziliśmy zgodnie , że to osobnik dwujajeczny![]()
tak więc będzie FUKSIK![]()
został też zważony i okazało się ,że to kawał kocura - całe 125 g przed jedzeniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasia.winna i 652 gości