WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 04, 2014 22:52 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Nie wiadomo czy będzie. Możliwe, ze zostanie np. ogarnięty na miejscu:-). W każdym razie przekazano sprawę do realizacji.

Mam tam w okolicach stare znajomości......kiedyś do mnie na tymczas taka jedna Dakota przyjechała......

No w każdym razie jutro się sprawą Ktoś tam zajmie. Jak będzie chciał to się ujawni.
Ostatnio edytowano Wto mar 04, 2014 22:53 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto mar 04, 2014 22:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Ja do Toprowców nic nie mam .
Chodziło mi raczej o powtarzalną sekwencję podobania - to według mnie jako laika a nie medyka, ani Toprowca wskazywało na coś nie teges. :mrgreen:

--------

8O
Kot ???? Jaki kot ? W sensie jest kot do ratowania ?
A ile można zarobić ostrzeżeń na forum za ratowanie go ? :wink:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto mar 04, 2014 22:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

jasne ze sie cieszymy z waszego kotka...nie cieszy nas za to wlasny tymczas co sie drze w lazience...a ja prawie rycze i sie nie moge skupic na niczym... Dziewczyny jak Wy to robicie? Ja osiwieje....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto mar 04, 2014 22:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Toprowiec to góral z krwi i kości.
Musi być ślicny

MK mówi ,że on też ma ciupagę jakby coś.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto mar 04, 2014 22:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Mój małż jest góralem (sudeckim co prawda, a nie zakopiańskim).
Niestety nie jest ślicny...
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Wto mar 04, 2014 23:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Ty sie Kotkins tak nie ciesz - bo Mloda się strasznie napaliła na tę wizytę u Was........

Dobra idę spać. Matko i córko Shira JAKI tymczas?

jak wytrzymujemy - ano zatyczki w uszy........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto mar 04, 2014 23:03 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

ten rudy...
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto mar 04, 2014 23:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

kotkins pisze:Neigh...............

Neigh nam organizuje.
Co nam organizuje Neigh?

Kotka.
Będzie kotek.

Cieszycie się?

Ja się NIE cieszę. Jeśli to TEN kotek. :mrgreen:

A co z planami wyswatania Młodej Neigh z Młodym Kotkinsem?

I ciekawa jestem, jaki musiałby być facet, żebym zaczęła się zachowywać jak nastolatka i włosy poprawiać i w ogóle...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto mar 04, 2014 23:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

koteczekanusi pisze: (…)

I ciekawa jestem, jaki musiałby być facet, żebym zaczęła się zachowywać jak nastolatka i włosy poprawiać i w ogóle...

:D
Z rodowodem bądź bardzooo w typie Twoim.
Ja np. pod narokozą prawdopodobnie w trakcie - nie wiem jak ująć to ( a ściślej mówiąc nieco w trakcie narkozy - nooo przed całkowitym odpływem ) opowiadałam anastezjologowi.
Litościwie mi nie powiedzieli co dokładnie. :mrgreen: :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto mar 04, 2014 23:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

koteczekanusi pisze:I ciekawa jestem, jaki musiałby być facet, żebym zaczęła się zachowywać jak nastolatka i włosy poprawiać i w ogóle...

ślicny ;)
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Wto mar 04, 2014 23:28 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Neigh pisze:Jednakowóż Flox była dzielna i się nie wstydzila napisać, ze chce takiego a takiego kota. I patrz ma:-) I to nawet ode mnie c'nie Flox? Taka odważna.

Mam. Nawet mi ten stwór właśnie zawadza w pisaniu, bo się bydlę uwaliło po lewej stronie kompa (tam jest wywiew ciepłego powietrza) i obraża się, gdy klepiąc w klawisze, pociągam za rozłożone po klawiaturze wibrysy :lol:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Śro mar 05, 2014 7:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Z kotka tamtego nic nie będzie wczoraj przy próbie spisania telefonu wyskoczyło, ze ogłoszenie nieaktualne......

Obrazek

Neigh

Post » Śro mar 05, 2014 10:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Szkoda. Możemy tylko mieć nadzieję że dobrze trafiła.
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Śro mar 05, 2014 16:13 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Nie załapałam z którego nic nie będzie: z tego zosikowego czy z tego CO WIESZ???? 8O

MK z MN (Młoda Neigh) ...nie!
Moje oczy TEGO nie widzą. Chyba ,że weźmiecie ich pod Wasze skrzydła zwalniając nas z Neigh od wszelkiej odpowiedzialności za to stadło.
Ona wpadnie pod pociąg a on zapomni ,że był z nią i ją tym pociągiem przejedzie np.
On się zatrzaśnie w łazience (goły, a co!) a ona się przewróci z wstrząśnieniem mózgu jako skutkiem ubocznym a telefon on utopi w morzu więc nie będzie można im pomocy udzielić np.
Ona spadnie z czegoś a on się pomyli i pojedzie zamiast do szpitala to w drugą stronę i się zorientuje dopiero ja będzie na pętli końcowej za miastem ("maaamoooo...ten tramwaj mnie wywiózł , nie wiem gdzie ,może byś mnie odebrała?")np.
(twierdzi ,iż nie zauważył nieznanego karjobrazu za oknem bo myślał o MÓZGU- ostatni plan życiowy: zostać neurologiem)

Ja za to odpowiedzialności nie biorę.

Neigh, przyjeżdżajcież.
A już do nowego Kotkinsowa -obowiązkowo.

Lal wsuwa mieloną wołowinę aż mu się trzęsą uszy.
Ma mu się zdecydowanie " na życie" póki co.
Oby, oby...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro mar 05, 2014 16:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Tego nowego kota nie ma. Tamtego starego to jeszcze zobaczymy........

eeee tam. Ja już ŻADNYCH ogłoszeń nie oglądam. następnym razem poproszę takiego kota, co jak się mu pomoc zorganizuje to nie zniknie........

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]