Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Moje reagują na syczenie. To jest jedyna rzecz, w jakiej byliśmy konsekwentni od początku. Nie ma łażenia po stole jak ktoś je i nigdy ale to przenigdy nie dostaną ze stołu nic do jedzenia. Na początku było ciężko ale teraz są posłuszne.
MB&Ofelia pisze:O, przypomniało mi się! Mały sukces - znalazłam wczoraj jedną z zaginionych myszek!Tylko zielonego pojęcia nie mam, jak myszka znalazła się tam, gdzie ja znalazłam...
Bo koty naprawdę nie dałyby rady się tam dostać (tzn. na górną półkę w szafie w przedpokoju).
Nadal poszukiwana jest myszka numer dwa. Aż strach się bać, gdzie ją mogę znaleźć
Blodka pisze:"Niewolnictwo – zjawisko społeczne, którego istotą jest stosunek zależności, polegający na tym, iż pewna grupa ludzi (niewolnicy) stanowi przedmiot własności innych osób, grup ludzi (rodzina, plemię, itd.) lub instytucji (państwo, świątynia itp.), mogących nimi swobodnie rozporządzać".
Blodka pisze:Mnie wnerwia do granic możliwości jak przychodzą do mnie goście i bawią się z lamarem ręką. To ja robię wszystko żeby przestał mnie gryźć, poświęcam czas na zabawę (tuneliki, myszki, piłeczki, sznureczki i inne dupeczki) a przyjdzie jeden z drugim i ŁAAAAA ręką go drażni,mam ochotę zakończyć wizytę i wyprosić
Blekitny.Irys pisze:Blodka pisze:"Niewolnictwo – zjawisko społeczne, którego istotą jest stosunek zależności, polegający na tym, iż pewna grupa ludzi (niewolnicy) stanowi przedmiot własności innych osób, grup ludzi (rodzina, plemię, itd.) lub instytucji (państwo, świątynia itp.), mogących nimi swobodnie rozporządzać".
Oj, tak...
Podpisano:
kocia niewolnica
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości