Czesc wszystkim- maraton trwa-ale to juz ostatni dzien w tym cyklu maratonskim

,jak go przetrzymam -padne spacccccccccccc i wystawa za dwa dni kwiatkow-ale sie cieszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Demotywatory spia,Rys probowal sie powiesic na sznurku od rolety

o 5 rano zaplatal sie w sznurek rolety,bo wlazil za rolete,by sobie poogladac,co sie dzieje,a ja wczorja mylam kwiatki imiejsce przy sznurku bylo dostepne( nie ma pod reka ikonki walniecie sie mlotkiem w glowe,za to ,ze ich nie dalam od razu w to samo miejsce-szczescie,ze moje koty sa madrzejsdze ode mnie i ze trafilo na Rysia-siadl spokojnie dawal krok do przodu i w tyl i nie mogl wyjsc z tego sznurka-wiec po prostu mnie zawolal-obudzil mnie patrze-siedzi i drze dziob na parapecie młaaaaaaaaa młaaaaaaaaaa-jednym okiem patrze i widze..............ze siedzi w tym sznurku

Pobilam dwa rekordy:
1. obudzenia sie do konca i spokojnego gadania do Rysia ,by sie nie ruszal-o dziwo na haslo zaczekaj-koty i pies reaguja
2. dopadniecia do sznurka roletowego i zdjecia go z szyjki Rysia
Kurcze -tak sie staram,by moje koty byly bezpieczne..........a i tak clzowiek czasem wszystkiego nie przewidzi

-dla bezpieczenstwa mam sznurki do rolet podwiazanei sa zawsze wysoko-wczoraj je mylam-bo to takie plastikowe jakby perelki sa.....i moj zmeczony mozg nie zajarzyl,by podwiazac ,jak zawsze i dac od razu w rogi kwiatki-papiruski.
Dzis mam na 11 do pracy. Ale wydajnosc mi spadla ,bo po tej rannej przygodzie dojsc do siebie nie moge

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.