Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 12, 2012 19:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

a kto ci uwierzy ze to kot from hell :ryk:
przecież to oaza spokoju ;)
a Tosiul... boski..... chyba w końcu się wybiore do tego Zosina bo tam piękne kociaste i psiaste... tylko coś mi nie po drodze :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon lis 12, 2012 19:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kamari pisze:Antoś chyba pójdzie w wujka Antonia :mrgreen: czego ci bardzo życzę :ok:

Tez sobie życzę baaaardzo! :1luvu:
Nawet jak tak popatruje na zdjęcie Antonia w banerku Twoim, to widzę podobieństwo w pysiu :ok: .

Asia, Ali jest STRASZNY ! :ryk:
No całkiem poważnie mówię...ma chłopak charakter, i za to go bardzo kocham :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lis 12, 2012 19:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Ringo :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 12, 2012 19:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

MalgWroclaw pisze:Ringo :D

Się staram, Malgoś :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lis 12, 2012 19:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

I na koniec Zosieńka i Plamiś, którzy to odmówili współpracy...to znaczy Zofia odmówiła, a Plamiś też by pewnie odmówil, jak by nie spał :mrgreen: .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vip

Post » Pon lis 12, 2012 20:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

uwielbiam ich wszystkich :1luvu:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon lis 12, 2012 20:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Plamiś.... :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon lis 12, 2012 20:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

cytryna pisze:uwielbiam ich wszystkich :1luvu:

Dziękują cioci Weronice wszyscy :1luvu: .

Reniu, Plamiś akurat tu szczególnie nie wyszedł :? .
Ale strasznie ciężko mu zrobić zdjęcie z otwartymi oczami :( .

vip

Post » Pon lis 12, 2012 20:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:Obrazek

nic nie chce mowic... ale Zofia wyraznie pokazala gdzie ma pozowanie 8)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon lis 12, 2012 20:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Cześć Słodziaczki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 12, 2012 20:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

No. Baba, a nie lubi się lansować 8O .

A teraz Wam napiszę, co usłyszałam dziś na swój temat siedząc na...no w łazience siedząc :mrgreen: .
Sąsiad grabił liście, akurat przy moim oknie od lazienki, no i po pewnym czasie zorientowałam się, że rozmawia z jakimś innym panem o mnie. Postaram się przytoczyć w miare dosłownie, zachowując oryginalność wypowiedzi, wcale nie po to, aby się naśmiewać, ale niektóre zwroty były bardzo zabawne. Sąsiad mój to kochany starszy pan, głuchy jak pień, mimo to zawsze się bez problemu dogadamy :ok: . W związku z tym, że kiepsko słyszy, mówi bardzo głośno. Glosu drugiego pana nie slyszalam wyraźnie, stąd kropki w dialogu.
-......
- A bardzo spokojno, grzeczno kobitka, bardzo.
-.....
- Jo tam nie wim, dzieci do niej przyjeżdżajom, córki znaczy, ale to już duże dziewuchy.
-....
- Panie, una mo psy. Toto małe kudłate to takie złe, panie, takie złe! Kiedys przez siatke przelazła, jak jeszcze dziura była, to moji kobity do dumu nie chciała wpuścić, kobita stała na schodach i sie darła na sumsiatke. A panie głośne takie, hałasu to na całum wies narobi. A tyn drugi to taki wielki, z tych wściekłych, co to takie kwadratowe pyski majum, wisz pan, takie co ludzi zagryzajum, una się go sama chyba bała, bo w kagańcu chodził na pysku. Panie, taki to by człowieka raz dwa oporzundził, oczy to mo takie wściekłe, przekrwiune, to by zagryzło człowieka jak nic.
-.....
- A bo una chyba lubi zwierzoki, koty tyż mo, wisz pan, jakie mundre, ony wcale nie słuchajom, jak się kicio, a jak una po iminiu zawoło, to zaro toto leci. Taki jes ryży, wielki, panie, a gruby! Przylos tu kiedyś, to się z chłopokami bawił, a ino się ociro, żeby go głaskać.

Dalej już nie słuchałam...
No zabawne to bylo bardzo, a opis Ringa wart milion dolarów! :ryk:

Cześć, Bożenko :D .

vip

Post » Pon lis 12, 2012 20:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Zapiski dla potomności :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 12, 2012 20:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

:ryk: noooo uno tak ma.
Małgoś a może to jakiś amant wywiad robił :ryk:
Dobrze że taką reklamę ci robi z tymi groźnymi psami to przynajmniej byle kto nie wlezie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 12, 2012 20:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Ringo ma kwadratowy pysk?
buahahahhahahhahahhaahaahaahhahahaahahahaha
Michalina postrach całej wsi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon lis 12, 2012 20:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

:ryk: :ryk: :ryk: kwiczę....
koty masz mundre , psa wściekłego a drugieo pyskatego.....
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]