Buziaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze:Witam serdecznie wszystkich, którzy nas jeszcze odwiedzają, mimo, że na wątku wieje nudą.
Nie macie przypadkiem wrażenia, że doba jest ostatnimi czasy dużo krótsza?
Ja niestety nie jestem w stanie z niczym się wyrobić. W dodatku troszkę weny brak do pisania. Ale zaglądam do zaprzyjaźnionych wątków, chociaż nie zostawiam po sobie śladów.
Moje dziewczynki mają się dobrze. Brawusia przestała się już ekscytować drapakiem, ale ona niczym dłużej się nie interesuje. Za to Gajeczka regularnie sypia w swoim hamaczku. Swoją drogą śmieszna sprawa - kiedy odwiedziła nas Marta, zapytała, kto które miejsce na drapaku lubi. Powiedziałam, że hamaczek zajmuje tylko Gajeczka. Jeszcze tego samego dnia przyłapałam na spaniu w nim, najpierw Brawcię, a potem Primeczkę. Primka lubi wspinać się na najwyższą platformę. Widzę, że dobrze jej to robi. Taka rehabilitacja.
Poza suńkowym, większego zainteresowania tymczaskami nie ma. Do kąd nie wchodzą kociom w rewir, jest dobrze. A pokój kociątek jest jakby poza rewirem. Tymczasiątka są urocze, chociaż wymagają jeszcze pracy. Mam nadzieję, że potencjalny domek się nie rozmyśli, zakocha i rozsądnie podejdzie do dzieciaków.
Nadal proszę o kciuki za postępy Wikoleczków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51, Silverblue i 157 gości