Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Uprzejmie donoszę, że Grubaśnica mięsa nie jada. Tak po prostu, nie jada i gardzi tym dziwnym czymś. Z jednej strony ją rozumiem, bo sama tatara bym kijem nie tknęła, ale jakby nie patrzeć ona jest kotem! Drapieżnikiem!A jedyne, co świadczy o jej przynależności do tego rodzaju, to...namiętne mordowania dywanu
justyna p pisze:AniHili pisze:Uprzejmie donoszę, że Grubaśnica mięsa nie jada. Tak po prostu, nie jada i gardzi tym dziwnym czymś. Z jednej strony ją rozumiem, bo sama tatara bym kijem nie tknęła, ale jakby nie patrzeć ona jest kotem! Drapieżnikiem!A jedyne, co świadczy o jej przynależności do tego rodzaju, to...namiętne mordowania dywanu
Ja też mam taka jedną, pozostałe koty ładnie wcinają, a ona powącha i robi minę pt "fuuuuuj ale obrzydlistwo!"
AYO pisze:Sytuacja sie stabilizuje?![]()
Rudi Shiry tez tylko suche je i jak pieknie wygląda
AniHili pisze:Hehehe dobrze Wam idzieOtóż na pierwszej fotce jest Pani G. - bardziej ruda,
AniHili pisze:P.S. Czy któraś byłaby zainteresowana wypadem na Wschód w jakiś piękny, ciepły weekend? :> Poznać osobiście Państwo G. i Konstancję? :> Mój Mężczyzna może wcielić się w rolę kucharza (Ramsey wysiada) i kelnera
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 26 gości