Ja albo i nie ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:O nawadnianiu podskórnym i piciu przy PNN jest dopisek tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=130760&start=300
bo się nie dogadamy przez tel.
BOZENAZWISNIEWA pisze:najszczesliwsza pisze:O nawadnianiu podskórnym i piciu przy PNN jest dopisek tutaj:
Najszczesliwsza, z całym szacunkiem:nie bądź upierdliwa, przeciez Marysia i nasz wet nie sa IDIOTAMI,wiedza co i jak,a nasz wet dobrze podskórnie nawadnia,co tez do perfekcji opanowałam.Daj spokój.Nasz wet to dobry wet-nie wrózbita co na oko i pod palcem leczy jak na niektórych watkach wyczytuję.Marysiu ide stad , bo sie szatan we mnie uaktywnia
najszczesliwsza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:najszczesliwsza pisze:O nawadnianiu podskórnym i piciu przy PNN jest dopisek tutaj:
Najszczesliwsza, z całym szacunkiem:nie bądź upierdliwa, przeciez Marysia i nasz wet nie sa IDIOTAMI,wiedza co i jak,a nasz wet dobrze podskórnie nawadnia,co tez do perfekcji opanowałam.Daj spokój.Nasz wet to dobry wet-nie wrózbita co na oko i pod palcem leczy jak na niektórych watkach wyczytuję.Marysiu ide stad , bo sie szatan we mnie uaktywnia
Niestety takie pytanie zadałam po moje rozmowie z Marysią, bo ona swoje, ja swoje... To jej słowa...
kamari pisze:Spotkaliśmy w przychodni panią, która chce wziąć kota, Euzebiuszek wpadł jej w oko. Jestem z nią umówiona na jutro na wizytę domową
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Spotkaliśmy w przychodni panią, która chce wziąć kota, Euzebiuszek wpadł jej w oko. Jestem z nią umówiona na jutro na wizytę domową
Mam nadzieję, że domek spodoba się Euzebiuszowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 59 gości