Alez macie wesoło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
viewtopic.php?f=1&t=127711&p=8907747#p8907747kussad pisze:Właśnie zauważyłam, że też jesteście na dogo….
Czy mogłybyście podpowiedzieć jak można integrować żywiołową tropiąca szczekliwą i bardzo hałaśliwą sukę retriever-kundelek z kociaczkiem 7 tygodniowym podczas jego zabawy i chodzenia na podłodze… typ suki nieprzewidywalny goniący wszystko co się porusza…
Narazie nie przyznaję się, że ktoś jest u nas bo nie wiadomo czy nam się to uda. Mały siedzący na rękach albo noszony na rękach suczkę nie interesuje. Cały czas jest izolowany – kontakt był jedynie na smyczy i w kagańcu i było dużo szczekania.. Przyzwyczajamy sukę do myśli że znowu w jej domu jak było przez całe jej życie jest kot.. Zastanawiam się tylko czy nagradzając za przerwanie szczekania i ciche nieinteresowanie się kotkiem w jego pokoju nie uczę jej że u kotka się szczeka i tam czuje smakołyki albo trafi się niedojedzona resztka.…
viewtopic.php?f=1&t=127711&start=3255kussad pisze:Mruczuś wychowywał Choco i stopniowo uczył się „psiego języka”, następny dorosły kotek wcześniej świetnie znający 7 różnych psów i wiedział jak się zachować mógł chodzić po całym mieszkaniu już na drugi dzień ale zastanawiam się jak postępować z kociaczkiem, który jeszcze nie wie co może być niebezpieczne.
viewtopic.php?f=1&t=127711&start=3270kussad pisze:Hakita pisze:kussad pisze:izka53 pisze:Hakitko,![]()
![]()
![]()
![]()
, juz są i dodatkowe za powodzenie rozmowy
![]()
![]()
![]()
![]()
Pamiętaj on wróci, choc w trochę innym futerku. I będziesz tego pewna
Też trzymam dodatkowe kciuki![]()
![]()
![]()
Aniu one wracają - zobacz na daty moich poprzednich kotków w podpisie
Dziękuję pięknie Kussad![]()
Mam taką głęboką nadzieję, to mnie trzyma przy życiu...
A może dołączysz do nas na spotkanie 16 czerwca?
Bardzo dziękuję za zaproszenie - odkryłam je w tej chwili czyli nieco za późno...![]()
![]()
![]()
Kociaczek jest, został z nami i czasem pokazuję go u nas na wątku: - tym podlinkowanym w podpisie.![]()
….kussad pisze:Hakita pisze:No wielka szkoda, że nie zerknęłaś wcześniej, spotkanie było naprawdę cudowne...![]()
Kussad, a o jakim kotku Ty piszesz? Chyba nie o tym, którego link podałam?
Ależ nie! Jakiś czas temu - 28 maja w tych postach: viewtopic.php?f=1&t=127711&p=8907694#p8907694 i viewtopic.php?f=1&t=127711&p=8907747#p8907747 zadawałam dość szczegółowe pytania na temat sposobów socjalizacji i trochę pisałam ... chodziło o tego, którego przedstawiłam na wątku od strony viewtopic.php?f=1&t=130746&start=660 - i moją suczkę...![]()
wiewiur pisze:O, jaka bestia pazurzasta![]()
Hannah12 pisze:Słodkie są takie kocie maleństwa
MaryLux pisze:Tak, tylko czasem z nich wyrastają diablęta tasmańskie w stylu Inki
Myszolandia pisze:Zdróweczka Słodziakuz kwiatuszkową łapinką
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
psiama pisze:Jaki on jest słodziutkiAlez macie wesoło
NITKA/KARINKA pisze:Rośnij i zdrowiej Maluszku!
![]()
![]()
ASK@ pisze:Fajny gnojek co to słusznie uważa,ze cały świat jest jego
Iwonami pisze:No potwierdziła się reguła. My Duże - długo nie wytrzymamy bez takiego futerka![]()
Cieszę się. Niech się maluszek zdrowo chowa![]()
![]()
Czytając taakie opowiadania można dostać zawału sercaHannah12 pisze:Negro/Nero co to za rozróba przegryzienie gumki.
Ja też tak mam od małości, każda gumka musi być przegryziona.
Jak sforsujesz - jeżeli masz- zabezpieczenie balkonu i Duża będzie musiała ciebie ściągać z siatki po drugiej stronie to pogadamy.
Tak, to był mój najlepszy numer, do dzisiaj ani ja ani nikt inny nie wie jak to zrobiłem.
A przeszedłem na drugą stronę pod sufitem balkonu, wspinając się po siatce, bo wtedy jeszcze drapaka balkonowego nie było i tak sobie wsiałem na 7 piętrze.
Haker
MaryLux pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podoba Ci się brzuszek - może na innym zdjęciu też będzie go widaćszybenka pisze:Śliczny maluszek, a jego brzuszek![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości