Socia-Psocia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2012 16:57 Re: Socia [rachu-ciachu :D] + dt Pacia [kk]

dzisiaj P+K dostały Orijena i Joserę do jedzenia. zobaczymy jak to będzie.. Socia nawet Joserę wcina, Orijena cośtam pochrupała. Strasznie ma małe chrupki ta karma :?
kupiłam też cosmę i grau w puszkach na długi zapas, bo to też jej wchodzi.

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pt mar 23, 2012 17:00 Re: Socia [rachu-ciachu :D] + dt Pacia [kk]

Banerek :P

nie umiałam się zdecydować ... :oops:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hp9qx][IMG]http://i.imgur.com/dp7vX.gif[/IMG][/url]

Obrazek

[url=http://tiny.pl/hp9qx][img]http://i.imgur.com/BT9xS.gif[/img][/url]

Obrazek

[url=http://tiny.pl/hp9qx][img]http://i.imgur.com/9e1Hm.gif[/img][/url]

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt mar 23, 2012 21:07 Re: Socia + dt: Pacia i Siewka

amyszka, banerki są prześliczne! dziękuję bardzo :)!!

--
byliśmy u weta, Socia ma zdjęty szew, Pacia nadal na antybiotyku, ale jest znacznie lepiej + ją doszczepiłam, a także przywiozłam od Asi kolejnego tymczasa = jednooką Siewkę :mrgreen:
na 3 dni każda będzie w innym pomieszczeniu, bo muszę pozbierać te kupska wreszcie, ale nie wiem jak to zrobić, bo Paćka drze japę i drapie drzwi potwornie, jak tylko się ją zamknie osobno :roll:

klauduska

Post » Pt mar 23, 2012 21:17 Re: Socia + dt: Pacia i Siewka

Wychowałaś kocią terrorystkę :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt mar 23, 2012 21:23 Re: Socia + dt: Pacia i Siewka

:ryk:
dziadówa z niej niezła :twisted:

ostatnio mam straszne koszmary senne. dzisiaj mi się śniło, że ktoś przylazł do mojego domu z toną węży i obrzydliwych pająków, które pozabijały mi moje szczury i koty. potwornie byłam zmęczona tym snem. obudziłam się jak "przeleciał mi po stopie olbrzymi pająk", co się okazało stopą Soci.. masakra normalnie :S

klauduska

Post » Nie mar 25, 2012 20:22 Re: Socia + dt: Pacia i Wyżliczka

Siewka już w nowym domu, a na dt przyjechała za to Wyżliczka :)

Dzisiaj Socia, Pacia i Siewka były na jarmarku. Paćka królowała totalnym spokojem i zasypianiem na ramionach :mrgreen: , Socia trzęsła tyłek, a Siewka w ogóle ciągle chciała wracać do transportera :roll:

klauduska

Post » Pon mar 26, 2012 9:59 Re: Socia + dt: Pacia i Wyżliczka

Wyżliczka jest masakryczna. terroryzuje Socię i Paćkę. boże jak one się jej boją. Wyżliczka drze japę non stop. w nocy wlazła do mnie na łóżko, wygoniła całą resztę rzucając się na nie, warczała i darła japę. kuźwa :evil: :evil:
oddzieliłam ja w końcu, bo nie byłam w stanie jakkolwiek zasnąć, kiedy ona się darła na całego koło mnie, mimo, że ją głaskałam :/
nic nie pomogło, nic nie spałam w nocy :/ :/

klauduska

Post » Wto mar 27, 2012 22:14 Re: Socia + dt: Pacia i Wyżliczka

wczoraj na dt przyjechały Pipi i Didi.
Pipi jest prześliczna! jestem w szoku, że ulicowy kociak może być aż tak piękny!
Didi za to na odwrót, straszna szczecina, a nie sierść, ale za to przymilna niesamowicie. baaardzo kiepsko na fotach wychodzi :roll:

jutro zawożę do DS Wyżliczkę, Pipi jest zarezerwowana i czeka tylko na zabezpieczenie balkonu :)

klauduska

Post » Śro mar 28, 2012 18:11 Re: Socia + dt: Pacia, Wyżliczka, Pipi i Didi

pojechałam dzisiaj z Didi do weta, już mówiłam Asi, że mi się ona nie podoba. no i oczywiście przeczucie mnie nie zmyliło. miała zrobione rtg. oskrzela zawalone, w płucach też coś jest.
zęby do sanacji, bo ma taki kamień, że aż się rany porobiły..
za to badania krwi całkiem niezłe.
miała potwornego gluta w nosie dzisiaj rano, ledwo oddychała.. Martyna powiedziała, że trzeba by było wymaz zrobić..

--
kupale zbiorcze oddane były do badania. wynik ujemny. dalej nie wiem czemu Paćka ma rzadkie kupy :/ :/
--
jadę z Wyżliczką do DS

edit:
Wyżliczka już w DS. namawiam na dokocenie jej :) właścicielka bardzo na tak, ale właściciel niezbyt przekonany. podesłałam artykuł "co dwa koty, to nie jeden" i namawiałam w szczególności na Jasia, Rysię lub MiłegoBurego :) :ok:

wreszcie się też dowiedziałam, że wreszcie wykastrowani zostali Sirca i Medi. UFFFFF!

klauduska

Post » Czw mar 29, 2012 7:24 Re: Socia + dt: Pacia, Pipi i Didi

Klaudia - podmień sobie gdzieś: Miłybury to Golem, a Drugibury to Gnom :wink:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt mar 30, 2012 19:23 Re: Socia + dt: Pacia, Pipi i Didi

Didi i Pipi były dzisiaj osłuchane przez Maćka.
Didi ma zapalenie oskrzeli, antybiotyk dzisiaj zaczynamy podawać. Pipi zdrowa, ma za to oczy do zakraplania i ma blizny na oku po kk. Didi również ma oczy do zakraplania i zęby do mycia.

klauduska

Post » Pon wrz 17, 2012 17:27 Re: Socia + dt: Raja i Juli :)

:ok:
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Śro wrz 26, 2012 10:19 Re: Socia + dt: Raja i Juli + Omega :)

a co mi tam, odświeżę trochę wątek :)

Niezły hardkor mam w mieszkaniu. Teraz na 12m2 jestem ja, mój TŻ, Socia i 3 tymczasy kocie [Raja, Julek i Omega]. Omega przyjechała do mnie w nd aż z Krakowa [ach ten mój hopl na punkcie długowłosych :P]. Julek i Raja siedzą u mnie już od 31.07. [z przerwą na 2 tyg, gdzie były na dt u OKI]. Julek to chodzące ADHD, co doprowadza nas do szału kompletnie, bo dla niego tak mała przestrzeń, to dramat. Wychodzi więc na spacer na smyczy, bo inaczej chyba by rozniósł wszystko.
Rajka jest słodka, ta może sobie siedzieć u nas i czekać na dom spokojnie :)
Omega nie ma jeszcze zdjęć dobrych.

Jutro mpd wpadnie do nas porobić fotk i trzymając mocno zaciśnięte kciuki mam nadzieję, że wreszcie jakieś zgłoszenia w sprawie Julka+Raji będą. Julek reaguje na swoje imię btw. W sumie nic dziwnego, jak wykrzykuję je co 5s :roll: :roll:

klauduska

[poprzednia]