Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 16, 2012 17:31 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Ok...

Teraz... Brysio oczywiście się zgodził na transport...gorzej z odbiorem...
Dowieziemy pod sam dom, ale trzeba będzie go do nas dostarczyć.

Negocjuję kino krewetka... nie wiem tylko czy tam bilety będą ważne...

EDIT: molestacji cd. odpuszczamy kino i zajmujemy się przewozem kota :)
Kino zostawiamy na niedzielę...

Kiedy mogę po footro podjechać ? Zrobię to przed końcem pracy Bartka, taki plan będzie lepszy...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt lut 17, 2012 13:55 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

witaj miło Aniu i kociaste w dniu kota :1luvu: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt lut 17, 2012 23:35 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

hej,
nasz maluch jedzie na konsultacje do Gdyni w sobote na 11.00.....pani Bozena jakby co chce w niedziele też iść jakby Garncarz chciał cos jeszcze dobadać, itp.
Aniu jak masz mozliwosć to moze Uzziego biedaka wcisniesz na tą konsultacje, buja sie chłopak z tymi oczami juz tyle miesięcy. :(

Po dzisiejszej kontroli wiemy, ze nasz maluch nie bedzie widział :cry: .
Daj znać, bo szkoda, aby sie zmarnowało miejsce;-)
Swoja drogą za tą cenę chyba szału nie ma - bo dziś były miejsca jeszcze.

pozdrawiam
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Sob lut 18, 2012 6:40 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Ja nie mam kasy :( Mam nadzieję, że uda mi się przycisnąć weta nowego i zaczniemy dawac cos wiecej niż tobrex-śmobrex.

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota, dziewczynki moje.

I spadam, na szybko z pracy piszę, czekając na asystę. Zamotania z tymi kotami i wożeniem masa, ale wszystko już pozałatwiane. Aga W. dzis zbiera klucze od mojej mamy i sama sobie kota weźmie :P
Miałam nadzieję, że zdążę, ale cós.. nidyrydy :/

Acha, jakby co, to ja tylko pod telefonem przez kilka dni, bo nie mam netu. Może jutro będę miala czas obadać, czy spalila mi się karta sieciowa, czy po prostu za późno zapłaciłam rachunek ;] Wole to drugie, bo już powinno być zaksięgowane i lada dzien by właczyli...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob lut 18, 2012 22:15 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Aniu Bozena nic nie zapłaciła :D
Nie wział od znajdki a na dodatek powiedział, ze nie mamy nawet mysleć o usuwaniu oka....dał Tobrexol i ten cornenr gel i atropine, potem mamy dzwonic powie co dalej.

a moze jednak?? Twój to tez znajdek a termin jutro o 14.00 czeka!!!
Nie wiem, czy juz Rejcia zabrana ale moze by Uzzi razem z nia pojechał? Pan ma klasę jak mi powiedziała Hania z Warszawy i warto spróbować;-))
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Czw lut 23, 2012 0:40 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Wróciłam do świata żywych.. albo może wlaśnie na odwrót? Świat bez netu dziwny, ale do przeżycia ;] Gorzej, kiedy ten internet tak jak w ostatnich dniach - do komunikacji potrzebny i do koordynowania działań. Kilka dni, a akurat non stop coś.

Aya, niestety kompletnie nie było jak nam pojechać. Utkwiłam w tej GB, nawet bym mogla laski same zostawic, wiadomo, że sila wyższa, kot ważniejszy. Ale nie miałam żadnego transportu. Nie zdążylabym... 0 14 pewnie akurat dotarlabym do domu... no, może trochę wcześniej.. Zanim bym z tej wsi na drugi koniec trójmiasta... eh. Pozostaje liczyć na naszych wetów. Robi się coraz cieplej, lada chwila wrócimy do tematu, byle tylko nie ryzykować teraz przeziębienia po drodze.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Sob lut 25, 2012 17:02 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Marusia odeszła dziś. Serduszko nie dało rady. Nie wiadomo, czy to wiek czy może zjadla coś pryskanego - wszystkie owoce i warzywa zawsze były bardzo dokladnie myte... Dzięki Laylli i Marcinowi natychmiast znalazłyśmy się w Amicisie.. niestety pani mogła tylko pomóc malej przejść bezboleśnie na drugą stronę.

KaleidoStar

Post » Sob lut 25, 2012 18:04 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

do widzenia Marusiu :cry: [*]..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 26, 2012 1:40 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Boję się iść spać.. póki coś robię, sprzątam, czytam, oglądam..jest ok. Ale jak tylko przestaję.. i zaczynam mysleć...

KaleidoStar

Post » Nie lut 26, 2012 11:30 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Jeszcze raz napisze ,że bardzo mi przykro ,Aniu :(
Strasznie przeżywam takie rzeczy ,myslę tez od razu o moim kocie ,który jest chory :(

Wiem,jak jest cieżko pogodzic się z chorobą i smiercią zwierzaka :(
Mam nadzieję ,że noc jakoś Ci mnięła i że dziś czujesz się już troche lepiej.

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

Post » Nie lut 26, 2012 12:20 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Nie była to zła noc.,. raz mnie chwyciło.. boli nadal...i jeszcze będzie bolało.. ale trzeba iść dalej. Smutny to dzień był...moja dobra koleżanka..imienniczka...stracila kota.. eh.

Laylla, trzymam kciuki, żeby Bilbo jeszcze długo był obiektem paczań Forresta, Watsona i Waszych. Trzymaj się, Kocie, walcz o każdy dzień!

KaleidoStar

Post » Sob mar 03, 2012 7:30 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Aniu - oficjalnie proszę o fotki kociastych :D :D :D

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob mar 03, 2012 10:28 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

O masz, przez dobrych kilka minut zastanawialam się o jakich fotkach mówisz. Dopiero jak wlazłam na wątek cmentarnych, to mnie olśniło :P
Dziś wyślę :)

KaleidoStar

Post » Nie mar 04, 2012 20:14 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

witaj miło Aniu i kociaste :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]