anulka111 pisze:No to mam problem,Rys po doswiadczeniu traumatycznym z firanka w lazience boi sie wejsc do wanny-normalnie pil w niej wode z kranu![]()
wlansie uciekl w poplochu z wanny
Z czasem zapomni.
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:No to mam problem,Rys po doswiadczeniu traumatycznym z firanka w lazience boi sie wejsc do wanny-normalnie pil w niej wode z kranu![]()
anulka111 pisze:Pan remontowy sie wyprowadzil z rzeczami,5 minut pozniej Gucio wylazl spod narzuty i odturlal taniec radosci na okolicznosc zakonczenia rmeontu-teraz zostalo mi tylko morze drobiazgow do dokonczenia
Halbina poprosila starszego szkodnika) o okazanie zaswiadczenia o szczepieniu przeciwko wsciekliznie-szkodnik z wrazneia schowal sie do mieszkania![]()
MariaD pisze:anulka111 pisze:No to mam problem,Rys po doswiadczeniu traumatycznym z firanka w lazience boi sie wejsc do wanny-normalnie pil w niej wode z kranu![]()
Z czasem zapomni.
anulka111 pisze:Poszlam liczyc i wolac koty,Rysia znalazlam w wannie z podejrzliwym spojrzeniem w gore na pranie-zagadalam,poglaskalam......odkrecilam kurek-napil sie do syta nieco zezujac na pranie-juz wiem......prania sie boi.Na kapanie Rysia usuniemy pranie z lazienki,by nie budzilo jego podejrzen. Jutro pranie zdjeme i bede pilnowac ,by bylo wysoko-aby zapoomnial o tym zdarzeniu.
Ja do konca zycia nie zapomne![]()
Dzielny kot
Na zakonczneie dnia mam komedie w trzech aktach ,a raczej w trzech pokojach-Gucio poluje na .......muchę.
Gucio ragdoll polujacy to ciekawy widokAktualnie zmeczony polowaniem jojczy,bym mu te muche zlapala.Pytanie wolac Rysia ,ktory spi w umywalce,czy czekac az Gucio ponowi proby.
Boje sie ,by przy biegach Gucia krzywdy sobie nie zrobil,sprzety sa ,z ktorymi mozna sie zderzyc![]()
![]()
Bozity na kolacje dalam za malo ,czy co![]()
![]()
Rys odkryl,ze jest mucha,Ryś na łowach,Gucio jojczy,by mu muche po zastanowieniu podac
anulka111 pisze:Witajcie![]()
Gucio dalej roluje sie ze szczescia na podlodze i nadstawia podwozie do glaskow,cieszac sie ,ze rmeontowego juz nie ma![]()
Rys zaspany na calegobalkonuje.
Smakusia otarla sie dokladnie o mnie ,zaliczyla porcje glaskow ,po czym poszla do Gapy i tak jak to robila jako kocie ,wpierw sie o nia poocierala,a potem Gapa ja polizala.....caly grzbiet ma mokry-Gapa ma jezor 20cm![]()
![]()
Gucio po wyglaskaniu robi to w czym jest bardoz dobry,odpoczywa na krzesle pod stolem z ktorego ma widok na cale mieszkanie![]()
anulka111 pisze:Dokladnie
Ja bylam u Ciebie w watku,a Ty u mnie
mar9 pisze:anulka111 pisze:Dokladnie
no wiesz, w wątku to mnie Gucio nie widzi i nie stresuje sie chłopak następnym OBCYM w domu
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:Dokladnie
no wiesz, w wątku to mnie Gucio nie widzi i nie stresuje sie chłopak następnym OBCYM w domu
On przyzwyczajony,ze ludzie do mnie przychodza, jak ktos siedzi spokojnie ,to Gucio przyjdzie i zajrzy kto przyszedl,ale to zalezy od pory-jak pora na odpoczynek ,to nic go nie ruszy,jak na buszowanie to sie pokaze,tych co zna ,to da sie przypadkiem glasnac po grzbiecieAle strachulec z niego i nawet ciut szybszy ruch reki go wystrasza oblednie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Paula05 i 158 gości