Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 13:55 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

anita5 pisze:Nie jest kastrowany. I ma jakieś półtorej roku, to chyba nie pasuje?

No to nie on. Trzymam kciuki za Przemka! :ok:
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Wto maja 03, 2011 14:40 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

Też trzymam za Przemcia kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie będziemy płakać jak Kropka będzie chłopcem :wink: :lol: ale trzeba będzie wymyślić nowe imię 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto maja 03, 2011 16:38 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

amyszka pisze:Nie będziemy płakać jak Kropka będzie chłopcem :wink: :lol: ale trzeba będzie wymyślić nowe imię 8)

Kropek :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto maja 03, 2011 20:16 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

Maluszki mają allegro, gratkę i miau :)

Może ktoś mógłby dodać jeszcze trochę ogłoszeń na Katowice?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro maja 04, 2011 7:19 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

Za domki dla maluchów i udane zabiegi Przemcia :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro maja 04, 2011 7:29 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

za całokształt :ok:
a szczególnie za Dużych :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro maja 04, 2011 7:50 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

Liwia_ pisze:Maluszki mają allegro, gratkę i miau :)

Może ktoś mógłby dodać jeszcze trochę ogłoszeń na Katowice?

Bardzo dziękuję za ogłoszenia. :1luvu:

Imię Kropek też bardzo fajne. Dziś wyjaśni się tajemnica po południu, bo jedziemy szczepić dzieci. Są słodkie, rozbrykane i takie śliczne... Apetyt im dopisuje, kuweta nawiedzana regularnie, czegóż chcieć więcej? No, tylko domków...

Przemcio zjadł solidne śniadanko, a teraz śpi. Oczywiście była porcja czułości, zaglądania w oczy i mruczenia w różnych tonacjach. To przesłodki kot. Weźmiemy mu do lecznicy jego posłanko, żeby miał wygodnie. Martwię się bardzo.

Rano oczywiście nie mogłam pospać dłużej, bo niektórzy nie mogą tego znieść psychicznie. I wtedy:
- ktoś gra na żaluzjach melodię ludową,
- ktoś przewraca kubek, w którym jest herbata,
- ktoś wsadza mi pazurek w oko,
- ktoś gryzie mnie w palce nóg,
- a ktoś jeszcze drze się wniebogłosy, bo zaraz padnie z głodu.

Takie są moje pobudki. :evil:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro maja 04, 2011 8:13 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

anita5 pisze:Takie są moje pobudki. :evil:

Mogę Ci jeszcze podesłać Klakiera, który śpiewa żebracze arie i Mir Murkę, która szorstkim jęzorem z całej siły robi peeling twarzy. Reflektujesz? :mrgreen:

Bazyliszkowa

Post » Śro maja 04, 2011 10:08 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

Henio wczoraj chciał dzwonić do Malutkiego :mrgreen:
Dobrał się do mojej komórki i poprzyciskał klawisze :wink:
Tak, że pamiętaj - zawsze jeszcze może Cię obudzić nad ranem telefon od Henia :ryk:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro maja 04, 2011 10:46 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

mahob pisze:Henio wczoraj chciał dzwonić do Malutkiego :mrgreen:
Dobrał się do mojej komórki i poprzyciskał klawisze :wink:
Tak, że pamiętaj - zawsze jeszcze może Cię obudzić nad ranem telefon od Henia :ryk:

no widzisz Anitko, JESZCZE nie jest tak źle, koty nie opanowały komórek :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro maja 04, 2011 10:47 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

Bazyliszkowa pisze:Mogę Ci jeszcze podesłać Klakiera, który śpiewa żebracze arie i Mir Murkę, która szorstkim jęzorem z całej siły robi peeling twarzy. Reflektujesz? :mrgreen:

Nie... Raczej nie.

:strach:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro maja 04, 2011 10:49 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

mahob pisze:(...)

Henio zawsze może zadzwonić. :P
A Malutki może mu tyle powiedzieć: ała, mama, łuuu...
Dogadaliby się? :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro maja 04, 2011 12:13 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

Trochę fot moich kotów i psiny.

Eduś Słoneczko z Alusią czyli miłość do szylkretek nie zna granic Obrazek Obrazek

Srebrny rozkosznie śpi na parapecie Obrazek

Milusia w hamaczku od Fraczków Obrazek Ciemna fota, ale coś tam widać :D

Zocha bardzo rozczochrana Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro maja 04, 2011 12:34 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

Alusia spożywkę przed konsumpcją myje? :mrgreen:
Zocha - kudłata czy nie - śliczna jest!

Hamaczek przynajmniej używany - te moje głąby, kiedy były małe (fraczki) leżały w nim nawet często. Potem im przeszło :| NIe to nie, nie? ;)

Dzisiaj nad ranem Zocha (moja) wylądowała w łazience, bo tak dawała w kość Sodzie, ze chyba dwa razy obudził mnie koci wrzask, jakby kogo żywcem ze skóry obdzierali :evil: :evil: Saba jutro idzie na tygodniowy wywczas do rodziców - zaczynam sprawdzanie wiesz czego :| Mam nadzieję, że się sierściuchy nie pozabijają podczas mojej nieobecności...

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro maja 04, 2011 12:39 Re: Moja gromadka - Przemcio w cięzkim stanie i 2 malce na dt...

A ja się pozachwycam Srebrnym - śliczny i bardzo grzeczny koteczek :D

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]