Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 5:04 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

:1luvu: :1luvu:
no i co tam, Misiu :?: :P :P
obyś był szczęśliwy!!
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt cze 08, 2012 6:16 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Miśku my też cały czas trwamy i zaglądamy z nadzieją :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 08, 2012 7:00 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Na razie czekamy na wizytę przedadopcyjną. Wstępnie umówiona na jutro, nie mogę już się doczekać. Mam tylko na dzieję, że dojdzie do skutku mimo tego cholernego euro :evil: .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Paulina0409

Od: Nie wrz 14, 2008 14:52

Post » Pt cze 08, 2012 7:04 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:Nie pokazuj tego Fidela mojej dużej, bo ona się rozpływa i zaraz chce mieć psa!
Fasolka

Fasolciu, powiedz Twojej Dużej, że koniecznie taki staruszek ze schroniska :D . Moja mówi, że to kwintesencja psiej miłości.
Ściskam! Sasetka

Paulina0409

Post » Pt cze 08, 2012 7:45 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Paulina0409 pisze:Fasolciu, powiedz Twojej Dużej, że koniecznie taki staruszek ze schroniska :D . Moja mówi, że to kwintesencja psiej miłości.
Ściskam! Sasetka

Sasetko, duża to by wzięła największą biedę, wiadomo. Ale my nie możemy mieć psa i duża (resztką sił) o tym wie.
No i Florka jest trochę pieskiem, tak kocha dużą, jak podobno nikt.
Trzymamy łapki za wizytę. I za wszystko.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 08, 2012 11:56 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Trzymam :ok: :ok: za wizytę

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt cze 08, 2012 13:08 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno! :ok: :ok: :ok:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Pt cze 08, 2012 13:11 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:
Paulina0409 pisze:Fasolciu, powiedz Twojej Dużej, że koniecznie taki staruszek ze schroniska :D . Moja mówi, że to kwintesencja psiej miłości.
Ściskam! Sasetka

Sasetko, duża to by wzięła największą biedę, wiadomo. Ale my nie możemy mieć psa i duża (resztką sił) o tym wie.
No i Florka jest trochę pieskiem, tak kocha dużą, jak podobno nikt.
Trzymamy łapki za wizytę. I za wszystko.
Fasolka

[/i][/quote]Fasolko, nasz Fiduś to też był taka bida. Miał 14 lat, był przez większość życia psem bezdomnego, mieszkał nawet pod mostem. Miał dwa nowotwory i my tu myśleliśmy, że mu się uda, ale on po dwóch miesiącach odszedł... Jednak przynajmniej na koniec życia był nasz i był szczęśliwy. Duża mówiła, że to jej kaczuszka, bo nie odstępował jej na krok, odkąd pierwszy raz spojrzeli sobie w oczy. Munio też był takim kotopsem, wiernym i wspaniałym. A ja też bardzo kocham Dużą i naprawdę jej ufam. Jak się czegoś boję, to mocno obejmuję ją za szyję, chowam się w jej ramiona, a ona mnie tuli i całuje.

Poprosimy o kciuki, takie z całych sił, jutro między 13 i 14, bo mamy umówioną wizytę przedadopcyjną!
:P

Sasetka

Paulina0409

Post » Pt cze 08, 2012 13:26 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Kciuki są i będą, za wizytę, za Misia, za całokształt :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 08, 2012 14:52 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Przepraszam, ale mam teraz bardzo mało czasu i nie mam, kiedy pisać na forum.
Mis ma się świetnie, nawet za bardzo, wczoraj mordował frotowa myszkę, oczywiście na leżąco, ale jak tylko jakiś inny kot podchodził mu ją podkraść to Miś łapał myszkę w zęby i w nogi, tak ją schował wieczorem, żeby inni mu nie zabrali, że nie mogę jej nigdzie znaleźć.

Schowałem sobie myszkę, bo inaczej już jej nie dostanę inni ją zwiną.
Ostatnio Duża zostawiła na oparciu sofy swój szlafrok, ależ byłem zadowolony :D
Wciągnąłem go sobie pod sofę i cały dzień na nim leżałem :mrgreen:

Sasetko ależ Ty jesteś piękna :1luvu: i tak jak ja bura.
A Fiduś zauroczył Duża, ona bardzo lubi psy, my też mamy psy, ale teraz one mieszkają osobno i Duzi do nich chodzą dwa razy dziennie.
Ja to chyba bym chciał z tobą zamieszkać, ale nie wiem, co na to Duża, ona to się martwi o wszystkie koty, które musi oddać do nowych domów.
Duży mówi, że nie powinna być domem tymczasowym, bo jak ma oddać kota to dwa tygodnie przed oddaniem i dwa tygodnie po oddaniu nie da się z nią żyć, wymyśla jakieś cuda i przeszkody i zamartwia się, marudząc wszystkim w około :roll:

Miś
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt cze 08, 2012 14:57 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Zapomniałam o najważniejszym, Ptachu w swoim wątku pisał a tu nie wspomniałam nawet słowem.
Bardzo dziękujemy pewnej dobrej duszy z forum, dzięki niej mogliśmy Misiowi kupić pieluchy na cały maj :1luvu:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt cze 08, 2012 22:07 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu!!!!
Trzymamy kciuków, aż Duża zeza dostaje
Taki osobisty dom to niegłupia rzecz
Nawet jak Duży ryczy wuwuzelą :mrgreen:
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt cze 08, 2012 22:14 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu
Ty wiesz
duża Fasolki
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 09, 2012 13:43 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu wysiadujemy Twój domek!!!
Dziś mi nawet już wuwuzela niestraszna!!! :wink:
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

[poprzednia][następna]