» Pt cze 08, 2012 14:52
Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?
Przepraszam, ale mam teraz bardzo mało czasu i nie mam, kiedy pisać na forum.
Mis ma się świetnie, nawet za bardzo, wczoraj mordował frotowa myszkę, oczywiście na leżąco, ale jak tylko jakiś inny kot podchodził mu ją podkraść to Miś łapał myszkę w zęby i w nogi, tak ją schował wieczorem, żeby inni mu nie zabrali, że nie mogę jej nigdzie znaleźć.
Schowałem sobie myszkę, bo inaczej już jej nie dostanę inni ją zwiną.
Ostatnio Duża zostawiła na oparciu sofy swój szlafrok, ależ byłem zadowolony 
Wciągnąłem go sobie pod sofę i cały dzień na nim leżałem
Sasetko ależ Ty jesteś piękna
i tak jak ja bura.
A Fiduś zauroczył Duża, ona bardzo lubi psy, my też mamy psy, ale teraz one mieszkają osobno i Duzi do nich chodzą dwa razy dziennie.
Ja to chyba bym chciał z tobą zamieszkać, ale nie wiem, co na to Duża, ona to się martwi o wszystkie koty, które musi oddać do nowych domów.
Duży mówi, że nie powinna być domem tymczasowym, bo jak ma oddać kota to dwa tygodnie przed oddaniem i dwa tygodnie po oddaniu nie da się z nią żyć, wymyśla jakieś cuda i przeszkody i zamartwia się, marudząc wszystkim w około
Miś
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/