Pilnuj Lilutki

. Niektóre koteczki mają takie odczyny poszczepienne, ale zwykle jest to niegroźne
Dorotka, kupiłaś tą jumbo kuwetę ? Bo ja juz ja mam od ponad tygodnia ale mam takie zamieszanie, że zapomniałam napisać. Dziewczyny ona jest
WIELKAAAAA !!! 
Mega-ogromna. Na raz dwa spore koty mogą sikać. Musiałam nowe miejsce dla kuwety wymyślić. Do takiej nowej kuwety na raz chyba z ćwierć worka żwirku wchodzi, a potem tylko się dosypuje i usuwa kule

O wiele rzadziej się czyści. Nie mam pojęcia jak wielkie musi byc TO byc w wersji budkowej, przykrytej

Ja mam odkrytą.
Wyobraziłam sobie AYO'owego Behemota wciagającego piankę
A moje zaglądają za zasłonkę prysznicową jak prysznic biorę i robią takie oczy
Jutro szykuję wielką wizytę u WETowej (wersja dla Secret - u weterynarza

). Pies do szczepienia planowanego (pakiet typu nosówka, parwowiroza, ...), Koko do szczepienia planowanego (panleuko itd. ...), siki Rózi do badania, Kleosiek do badania i zastrzyku sterydowego (bo kaszel mu się nasilił). Kropka. A i jeszcze zestaw odrobaczający dla całego 5-paka. Pewnie z trzy stówy zostawię ...

A w ogóle Dorotka wyobrażam sobie Twój stan euforii na tle faceta. Trwaj w nim, bo to najcudowniejszy etap. I wierz w siebie !. A faceta sobie dokładnie pooglądaj, żeby przypadkiem nie okazało się, że w domu robi się z niego taki