Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i my

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 13, 2012 8:34 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

viewtopic.php?f=13&t=133415

O tu masz Snicersa - tego pomarańczowego co pisałam...........ładny nie:-)?

Dzizas jak mi się nie chce dzis z domu wychodzić.............13 na dodatek.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 13, 2012 8:46 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Śmieszny pychol :P Poczytam o nim, bo już dawno wspominałaś, że on jest na wydaniu i co? Popsuty jakiś chyba

Absolutnie poczekam jak rude-wredne przyjedzie, sama zrobię zdjęcia, nie chcę jej robić aż takiej antyreklamy... rzeczywiście na razie w kanonie się nie mieści :mrgreen:

Rzeczywiście piątek 13... horroresy oglądam wieczorem w tej sytuacji :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pt kwi 13, 2012 8:49 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

a ja się urodziłam 13-nastego o 13-tej co prawda nie w piątek :wink:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt kwi 13, 2012 9:02 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

EdytaB_a pisze:a ja się urodziłam 13-nastego o 13-tej co prawda nie w piątek :wink:

Ale dziś?

spinca

Post » Pt kwi 13, 2012 9:04 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Spinco - Snicers to ten którego złapałam na klatkę łapkę, odjajczyłam i wepchnełam do Kasi z Kociego Swiata. Niestety dziczy. Tymczasu doswajającego brak podówczas było a i teraz też trudno.

Rozmawiałam z nim - nie stwierdzał kategorycznie, że nie chce być miziakiem, był na zasadzie "się do ludzi nie odzywam"..........bardziej tchórz niż kozak, aczkolwiek jak u wetki spindolił to się go na podbierak łapało.

Noooo dobra idę!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 13, 2012 9:10 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Może się ustawić w kolejce do łazienki.... pogadaj z nim na ten temat. Tylko powiedz mu otwarcie, że u mnie lekko nie jest :twisted:

Dobra, idź :mrgreen:

spinca

Post » Pt kwi 13, 2012 9:35 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

On taki jakby Watsonowy trochę :D

A co konkretnie z nierówno pod kopułą? ;)
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Pt kwi 13, 2012 9:53 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Ma równie inteligentny wyraz twarzy.... zupełnie nie rozumiem dlaczego mam do czynienia praktycznie wyłącznie z takimi matołami.... ciągnie swój do swego :mrgreen:

Nie mogę się tak publicznie reklamować, doprawdy jestem na to za skromna :ryk:

W każdym razie, tak na pocieszenie, sędzia podczas ogłaszania wyroku w sprawie zakłócania porządku publicznego pozwolił sobie na komentarz w stylu "podobno czym bardziej pofałdowana kora mózgowa, tym lepiej dla właściciela tejże", a był to komentarz na hasło "ta pani ma nierówno pod sufitem" wygłoszone przez strażnika miejskiego :mrgreen:
Ale to było dawno, istniała jeszcze wtedy szalenia przeze mnie lubiana instytucja kolegiów :twisted:

spinca

Post » Pt kwi 13, 2012 10:16 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca pisze:
EdytaB_a pisze:a ja się urodziłam 13-nastego o 13-tej co prawda nie w piątek :wink:

Ale dziś?

nie, nie mój znak zodiaku to uosobienie kociego lenistwa :) Obrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt kwi 13, 2012 10:17 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

A! Witaj w klubie, Kotku :mrgreen:

spinca

Post » Pt kwi 13, 2012 10:23 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Spinca, serniki nie muszą wyglądać inteligentnie :mrgreen:

Le Tigre

Post » Pt kwi 13, 2012 10:29 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Kochana, toż to prawda z czasów prehistorycznych.... jak coś ładne, może być głupie jak but :mrgreen:

Chociaż, czy to z powodu starzenia się kolegów, czy z powodu innego optymizmem napawającego wzrostu oczekiwań, słyszę często o widzianych na ulicy blądpięknosciach (wątpliwej jednakowoż kondiuty) ... oj, ładne, ale potylicę w oczach widać...

spinca

Post » Pt kwi 13, 2012 11:40 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Starzeją się to i może mądrzeją trochę (ci faceci ;) )

U mnie dość częste wizyty Wścibskiego Sępa. Jesuuu boję się go dotknąć już i nie dotykam na razie... on rzuca się na człowieka z pazurami jak się człek ruszyć śmie, nigdy nie wiesz kiedy, szybki taki że żarcie łapie w locie do łapy w pazury 8O

Le Tigre

Post » Pt kwi 13, 2012 11:55 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca pisze:
Absolutnie poczekam jak rude-wredne przyjedzie, sama zrobię zdjęcia, nie chcę jej robić aż takiej antyreklamy... rzeczywiście na razie w kanonie się nie mieści :mrgreen:

A co Ty znowu jakąś bidę będziesz w łaziene torturować 8O :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt kwi 13, 2012 12:55 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

ewan pisze:A co Ty znowu jakąś bidę będziesz w łaziene torturować 8O :wink:

Ołjeah :twisted:

spinca

[poprzednia][następna]