Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 07, 2010 14:00 Re: Moja gromadka - Żabka w DS; a ogólnie... :))

:dance: :dance2: niech jedzie wielki kotobusik do nowego życia :1luvu: :piwa:

to za udaną podróż i w ogóle :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob sie 07, 2010 17:47 Re: Moja gromadka - Żabka w DS; a ogólnie... :))

Aha, jeśli chodzi o rozmowę Tomka z przyszłą panią burania, to wedle relacji było to tak.
Pani mówi, że w sprawie kotka z ogłoszenia dzwoni. T: Ale jaki kotek, imię pani musi podać. P: Agat. T: Yyy, eee... P: Burasek taki malutki. T: A, BURANIO!
:lol:

Ja nazywam koty roboczo, Tomek nigdy nie pamięta imion, bo buranio to buranio i już. Jak zadzwonią o Krecika, to też będzie kombinował zapewne. :lol:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob sie 07, 2010 19:54 Re: Moja gromadka - Żabka w DS; a ogólnie... :))

Cudnie, że tak się układa :D :ok: Oby tak było u Was przez calutki rok!
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob sie 07, 2010 20:40 Re: Moja gromadka - Żabka w DS; a ogólnie... :))

Moj Buranio jedzie do domku i to w Krakowie? :dance: :dance2: :dance: Wszystkiego dobrego maluszku :ok: :ok: :ok:
Jutro wielki dzien. Cztery kociaki jada do swojego nowego zycia :dance: :dance2: :dance: A to wszystko dzieki Anitce i Tomkowi :1luvu:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Nie sie 08, 2010 11:04 Re: Moja gromadka - Żabka w DS; a ogólnie... :))

Kciuki za kociobus i jego misję :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie sie 08, 2010 18:01 Re: Moja gromadka - Żabka w DS; a ogólnie... :))

No więc tak:
Amelka w nowym domku, super; rudasek wyczekiwany i chciany, w dobrej formie dostarczony (po drodze w klinice w BB dostał 3 dawkę tego antybiotyku, który zaczął brać u nas); Pelasia - nie wiem, co z tego będzie, bo rezydentka bardzo była zła, ale pani chce próbować, zobaczymy.
Buranio wrócił z nami. Trochę dziwna sprawa, no ale trudno. Najeździł się biedny, ale teraz jest bardzo zadowolony i z bratem Krecikiem szaleje.
Jakby co, to jest do wzięcia!

Chciałam bardzo podziękować Alince6 :1luvu: za lekarstwo i banany z kocimiętką dla kotów. Szaleństwo! Widziałam znowu wszystkie cudne koty, a Alfredzik bardzo mnie wzruszył, przybiegł do mnie i dawał mi buziaki. Jest ogromny, bielusieńki i śliczny.
Dziękuję też mahob i jej TZtowi za gościnę i możliwość ochłonięcia i zrelaksowania. Oddawanie kotów jest dla mnie szalenie stresujące, nawet jeśli domki są super. Nie wiem czemu tak reaguję. Jestem wykończona teraz...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie sie 08, 2010 19:19 Re: Moja gromadka - Żabka w DS; a ogólnie... :))

anita5 pisze:No więc tak:

Buranio wrócił z nami. Trochę dziwna sprawa, no ale trudno. Najeździł się biedny, ale teraz jest bardzo zadowolony i z bratem Krecikiem szaleje.
Jakby co, to jest do wzięcia!

Co to za dziwna historia z domkiem Burania :?: :(
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Nie sie 08, 2010 19:22 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

No jak czemu smutno ? Toż kochasz te kotki jak własne :D :1luvu:
Oby im się udało ,a Burasia nowy domek niech wypatrzy :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie sie 08, 2010 19:26 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

Szkoda, że ten domek Burasia był niewypałem, ale najważniejsze, że suma summarum jest na plus ;)
Oby tak dalej !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie sie 08, 2010 21:15 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

W gazecie oferta będzie Pingiwinek, u mar9 chory,więc zostawiłam opis,a jedynie zmieniłam nr telefonu.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon sie 09, 2010 7:31 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

justyna8585 pisze:W gazecie oferta będzie Pingiwinek, u mar9 chory,więc zostawiłam opis,a jedynie zmieniłam nr telefonu.

i słusznie, dopóki Tomcio chory to niech inny dostanie szansę na dom :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sie 09, 2010 9:00 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

z domkiem burasia to była przedziwna sprawa, naprawdę, po rozmowie telefonicznej, mailach, sms-ach podaniu adresu, zapoznaniu się z umową adopcyjną itd.. Pani podała adres, imię i nazwisko... Buranio był ostatni na trasie godzina 12.30 stoimy pod domem zabieramy burania z samochodu, zmierzamy do odpowiedniej klatki, mieszkania dzwonimy... otwiera Pan z yorkiem na ręku i mówi że on nic o żadnym kotku nie wie i to pomyłka??????????, Pani w telefonie najpierw nie odpowiadała i po czasie włączała się sekretarka a następnie tylko sekretarka.... i tak się zastanawiam czy może coś się stało i ona potrzebuje pomocy... czy też następnym razem trzeba walić prosto z mostu czy ktoś jest w pełni poczytalny umysłowo i ma pełnię praw obywatelskich.... hm trochę jak z X-Files :)

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pon sie 09, 2010 9:05 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

ekmmmm
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon sie 09, 2010 9:09 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

carmella pisze:ekmmmm

że tak powiem, też nie bardzo wiem, co na to odpisać :oops: :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sie 09, 2010 9:52 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

Widzę, co zostało napisane, ale ... nie wiem, czy się śmiać czy płakać. Buranio se tyłek przewietrzył, dobrze, że nie wie, po co. Współczuję nerwów tych nadziei na dom :(

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

[poprzednia][następna]