Moderator: Estraven
wania71 pisze:Haniu i co z Kacperkiem? Na jakim etapie jesteśmy? Skończył ten antybiotyk?
ja widzę jak sika wieczorem, ale tż mówi, że sika co najmniej 2 razy dziennie. tylko, że on też nie siedzi w domu, więc nie wiem czy mówi tak, bo podejrzewa, czy widział. za to wieczorem jak sika, to biję mu brawo Haker1 pisze:Chłopaki powstało stowarzyszenie KJN.
Chodźce do nas![]()
Haker
catawba pisze:a pies od 18 już 4 razy był na dworze i znów stoi przy drzwiach. nie wiem czy mu się chce siku czy po prostu lubi śnieg![]()
heh.. chciałam mu pod choinkę kupić butki, bo mu łapki marzną i musimy rezygnować ze spacerów na pole
wania71 pisze:catawba pisze:a pies od 18 już 4 razy był na dworze i znów stoi przy drzwiach. nie wiem czy mu się chce siku czy po prostu lubi śnieg![]()
heh.. chciałam mu pod choinkę kupić butki, bo mu łapki marzną i musimy rezygnować ze spacerów na pole
Haniu, możesz smarować psu łapki np.taką maścią, tylko to z jelenia![]()
http://www.zooplus.pl/shop/psy/maszynki ... 03101#more
cassidy pisze:U nas też sypie.. masakra jest dzisiaj.
TŻ jechał 2,5h do domu![]()
Odśnieżył sobie trochę przed garażem po powrocie, ale pewnie jutro rano też będzie musiał odśnieżać, bo nie wyjedzie.
Dobrze, że ja wychodzić nie muszę
catawba pisze:widziałam to.. no właśnie, z jelenia. aż tż wywrócił oczy jak mu to pokazałam.. jak czytałam skład tego czegoś to nie wiem czy bym to na rękę wzięła![]()
no, ale cóż.. pewnie jeśli nie znajdę odpowiednich butków to będę musiała kupić jakieś smarowidło.. choć nie wiem czy ono ochroni przed zimnem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości