magdaradek pisze:ona Cię całuje, żebyś wreszcie przestala![]()
![]()
no chyba tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:ona Cię całuje, żebyś wreszcie przestala![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Rezydentka Ani - Krówcia ma pierwszą rujkę a Mieczysław... próbuje się do niej dobrać![]()
Na szczęście jest za mały i nie sięga "sprzętem"Mój chłop mnie straszy że będę alimenty płaciła
Gibutkowa pisze:Rezydentka Ani - Krówcia ma pierwszą rujkę a Mieczysław... próbuje się do niej dobrać![]()
Na szczęście jest za mały i nie sięga "sprzętem"Mój chłop mnie straszy że będę alimenty płaciła
mamucik pisze:Oj, Maryniu, Gibutkowi może wcale nie być do śmiechuCi mali - niedocenieni
, czasami zaskakują, ot taki Napoleon
kasia86 pisze:Biedny Mieciu, chcieć a móc...![]()
Zobaczcie cioteczki jakie wzruszające zdjęcie.
Gibutkowa pisze:mamucik pisze:Oj, Maryniu, Gibutkowi może wcale nie być do śmiechuCi mali - niedocenieni
Wykrakałyście CioteczkiKrówcia "zdeflorowana", na chwilkę wypuszczona z pokoju (nie umyślnie) i Mietek zdążył zrobić swoje. Na szczęście już na tabletkach, wetka powiedziała że nie ma się co martwić
cynamon i wanilia pisze:Gibutkowa pisze:mamucik pisze:Oj, Maryniu, Gibutkowi może wcale nie być do śmiechuCi mali - niedocenieni
Wykrakałyście CioteczkiKrówcia "zdeflorowana", na chwilkę wypuszczona z pokoju (nie umyślnie) i Mietek zdążył zrobić swoje. Na szczęście już na tabletkach, wetka powiedziała że nie ma się co martwić
determinacja i upór kota nie mają równych sobie![]()
a poważnie, dobrze że tablety były
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości