Speedy ciekawy...
I troszke głodny
Moderator: Estraven
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: czesc ! a ja mam w miseczce pustoDuża mowi, ze nie mogę się obżerać bo zaraz się robię tłusta
Niech Ci Duza nałozy jedzonko migusiem, sypko-sypko-jus!
sie zrobiło
kussad pisze:Nasza Duża posłuchała Dużego i założyła płytkie buty a teraz będzie szła w roztopionej mazi po kostki jeśli nie głębiej![]()
Czy znamy może kogoś kto zajmuje się wizytami przedadopcyjnymi w Wałbrzychu albo kogoś z Wałbrzycha - potrzebujemy dla kotków z wątka kieleckiego?
Duran84 pisze:Dzien dobryWie ktos jak smakuje manna z nieba, która od rana leci u Nas
Bo chciałbym spróbować tego czegoś... Ale na dwór nie chca puscic choc na chwilke...
Speedy ciekawy...
I troszke głodny
Avian pisze:Cześć Ineczko
Nie chcę patrzeć na to, co za oknem, więc mocno zacisnę oczy i pośpię dłużej![]()
Gagat
Hannah12 pisze:Cześć Inuś, dzisaj po raz pierwszy skoczyłam na krzesło.
Pysia dumna ze swoich osiągnięć
Speedy, ta mama zaraz znika i tylko futro po niej jest mokre i zimno się robi.
Najlepiej ja obserwować z parapetu.
Jafka z dużym doświadczeniem i ceniąca sobie kanapę.
nanetka pisze:Dobly wiecól Inusiu! Nam Duza nie pozwoli wychodzić na balkonik, bo mówi ze zimno i ze mozemy siem pzeziembić. Ale ja i Puma mamy ziemby na miejscu - w pysckach, wienc nie wiem co Duza miała na myśli z tym pzeziembieniem...![]()
Pepsi zdziwiona
maciejowa pisze:Cześć Inulko.
Zima przyszła i śnieg leży. Duża jest smutna, bo nie lubi zimy. Ja chętnie pobiegałbym po śniegu. We wtorek idę na usunięcie zębów. Chyba się boję.
Ł.
Avian pisze:Cześć Ineczko
Nie chcę patrzeć na to, co za oknem, więc mocno zacisnę oczy i pośpię dłużej![]()
Gagat
Bazyliszkowa pisze:Avian pisze:Cześć Ineczko
Gagat
My też nie chcemy patrzeć na to za oknem, zjedliśmy śniadanie i idziemy spać. Klakier i Mir Murka
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 26 gości