Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 21:04 Re: Ptachu 2, los to sku... :((( połamańce str 36.

ja się nie denerwuję
ja sie martwię
bardzo mocno trzymam kciuki :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto maja 25, 2010 12:51 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

Bardzo pilnie potrzebuję testu na pp dla Smolinosi.
Obdzwoniłam niemal wszystkie lecznice w mieście, niestety nie mają.
Sprawa jest bardzo pilna, zagrożone są moje 5 tygodniowe dzieciaczki.
Proszę może czyjś wet ma i ta osoba mogłaby zakupić dla mnie taki test i wysłać, kasę przeleję natychmiast.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto maja 25, 2010 14:18 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

A testu na psie parwo nigdzie nie mają?

Trzymam kciuki, żeby nie to cholerstwo.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto maja 25, 2010 14:45 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

iwcia, w Siedlu też nie mają?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto maja 25, 2010 15:01 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

gosiaa pisze:iwcia, w Siedlu też nie mają?

Nie wiem, nie sprawdzałam, bo to drugi koniec miasta, nie mam samochodu a przy obecnym stanie mojego zdrowia nie dojadę tam sama komunikacją miejską.
Obdzwaniałam te do, których dam radę dojechać.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Wto maja 25, 2010 20:57 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

podniosę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto maja 25, 2010 21:05 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

:ok: :ok: :ok: :ok: Wielkie kciuki, niech to nie będzie TO
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Wto maja 25, 2010 21:09 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Oby to nie było to...
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Wto maja 25, 2010 21:58 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

Test już mam, dziękuję casicy, która mi go dostarczyła do samego domu dziś nocą.
Teraz Smolinosia się kroplówkuje jak skończymy to robię jej test.
Kroplówkowanie niestety jeszcze potrwa, bo musimy dawać bardzoooo powoli, bo po rannej kroplówce podanej w średnio wolnym tempie mała zwymiotowała :(

Bry,

Duża pozwoliła mi zajrzeć tu na chwilę.
Z Misiem nie najlepiej, ‘geniuszka’ w schronisku, która go kastrowała zaszyła mu prącie, Miś ma trudności z oddawaniem moczu, kropelkuje, przez to moszna jest cały czas mokra, do tego Miś ma ciągłe stany zapalne, momentami bardzo go to boli. Miś jak wygoi się skóra wokół moszny i na niej powinien mieć zrobioną plastykę skóry wokół prącia z wszyciem cewnika, ale Duża nie ma na to funduszy, bo musi jeszcze zapłacić za drugą operację Nocki.
W niedziele Duża zabrała Misia do rodziców, aby mógł sobie poleżeć na trawie i suszyć tyłek, ale Miś miał inne plany, oto, co robił

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=KPlkR-AR6to
Reszty Duża nie nakręciła, bo rzuciła aparat i pobiegła gonić Miśka,
Rodzinka ma się na razie odpukać, tfu, tfu dobrze, maluszki tygodniowo wypijają dwa opakowania Mixolu, na szczęście w niedzielę ostatnia z dziewczynek załapała, o co chodzi z jedzeniem z miseczki i teraz już wszystkie piją mleczko z miseczek.
Dużej ludzki wet nadal nic nie może wymyślić, aby jej pomóc skutecznie, zwiększył jej tylko dawkę leków, Duża mówi, że za chwile będzie dziennie jadła więcej leków niż normalnego jedzenia, ale póki, co jeszcze żyje i zaciągnęła mnie do doc, a ta skłuła mi tyłek abym przestał sikać.
Bardzo chora jest Smolinosia, trzymajcie za nią kciuki, Duża obawia się pp

Ptachu

iwcia

Post » Wto maja 25, 2010 22:06 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. PILNIE test na PP !!

Iwcia kciuki :ok: za kociaste .I dużo ,dużo zdrówka dla Ciebie .

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Wto maja 25, 2010 22:13 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. test mam dziękuję

Kciuki Iwciu
ma być dobrze i już
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Misiu jak ty pięknie zapierniczasz :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto maja 25, 2010 22:43 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. test mam dziękuję

Test zrobiony, wyszedł ujemny, wiem, że te testy wychodza ujemnie fałszywe, ale odrobine się uspokoiłam, poniewaz mam dwa testy, to czekam do piątku, jeśli nie będzie lepiej powtórze test Smolinosi.
Najbardziej boję się o maluszki dlatego nie zrezygnujemy z dziś wprowadzonej śluzy ;) do pokoju gdzie mieszkają z mamusią.
Smolinosia miała we wtorek w zeszłym tygodniu operację wyjęcia gwoździ z łapek, w poniedziałek wieczorem zawiozłam ją do lecznicy, odebrałam we wtorek po południu, pierwsze objawy czyli wymioty i biegunka, zaczęły się w szóstej dobie od tego pobytu, dlatego wpadłam w taką panikę :oops: .

iwcia

Post » Śro maja 26, 2010 7:25 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. test mam dziękuję

Iwciu! kciuki za foootra! musi być dobrze i już! specjalne kciuki za Smolinosię, rodzinkę i Miśka! a swoją drogą to chłopak nieustająco pięknieje! :love:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro maja 26, 2010 7:29 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. test mam dziękuję

Bardzo bardzo mocno trzymam za Smolinosię :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro maja 26, 2010 8:54 Re: Ptachu 2, los to :((( połamańce str 36. test mam dziękuję

Kciuki za Smolinoskę.
Misiu :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]