Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Otiskowa, przyznanie sie do błędu wymaga prawdziwej odwagi, gratuluję! Masz nasze wsparcie, nie jesteś sama. Cieszę się, że chcesz spróbować dać Nili jeszcze jedną szansę
Otiskowa Mama pisze:
Nie odstępują się na krok, mają swój koszyk, w którym uwielbiają razem spać. Jeden samotny kotek w domku to bardzo smutny widok, teraz to wiem. To dzięki forum zdecydowaliśmy się na dokocenie i to była trafiona decyzja.![]()
Udało nam się zwłaszcza w tym, że są całkiem różni od siebie. Otis śpioch i potulna wystraszona pierdoła,:roll:
a Nila jest bardzo sprytną, rezolutną, ciekawską, odważną i aktywną kobietką-![]()
i wszystkie te ich cechy i odmienność kochamy!
Gdy widzimy, jak Nila poluje na zabawki czy walczy o jedzenie, mówimy: aaa więc to tak zachowuje się PRAWDZIWY KOT. Nasz Otisek ma bardzo słaby wzrok, stąd pewnie wynika jego zachowanie. Przy odbiorze otoczenia polega on głównie na słuchu, dlatego jest bojaźliwy i czujny, ale przy swojej siostrzyczce umie się wspaniale wyluzować![]()
Otiskowa Mama pisze:Dzięki dziewczyny. Dopiero teraz uświadomiłam sobie co tak naprawdę chciałam zrobić @.@ Nila zostaje bez względu na to czy pieniądze są czy ich nie ma!
Wybaczcie mi chwilę załamania w ciężkiej sytuacji życiowej. Potraficie to zrobić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, muza_51 i 181 gości