DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 20, 2009 16:10

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Zżarł też niedawno ojcu (kiedy chciał sobie biedaczysko u mnie naładować telefon :roll: ) jedną starą od 6610i - masz może taką? Oddałabym mu...

Tak, dokładnie taką do 6610i. Chyba nawet ze dwie lub trzy :roll: , jakoś tak się nazbierało. Ale w nagrodę za ładowarkę nie dostaję "Obszczy(Mar)murka" ofkors... 8)

Ha, jaka zapobiegliwa :twisted:

Ale masz rację, przezorny zawsze zabezpieczony :smokin:

:smokin:

Jak Bidzia?

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro maja 20, 2009 16:10

Marmurka burego już posiadam więc nie jestem zainteresowana 8)

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro maja 20, 2009 16:14

ulinek0 pisze:kocham opowieśći o Piotrusiu....
znalazłam kolejną kotkę w typie Godzi:
http://upload.miau.pl/3/211334.jpg
sama nie wiedziałam,że tak się rozmnożyły.... :wink:

toż napisałam"w typie...." a nie "kopia" :wink:

a tu więcej jej zdjęć i filmik:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92 ... sc&start=0

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Śro maja 20, 2009 16:16

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Zżarł też niedawno ojcu (kiedy chciał sobie biedaczysko u mnie naładować telefon :roll: ) jedną starą od 6610i - masz może taką? Oddałabym mu...

Tak, dokładnie taką do 6610i. Chyba nawet ze dwie lub trzy :roll: , jakoś tak się nazbierało. Ale w nagrodę za ładowarkę nie dostaję "Obszczy(Mar)murka" ofkors... 8)

Jak to czasami dobrze nie mieć w domu Ropuchy :roll: U mnie nie zachodzą okoliczności sprzyjające zbieraniu ładowarek, kabli itp.

A może w nagrodę chciałabyś dla odmiany kogoś, kto szybko uszczupli Ci pozostałą część kolekcji :roll: :wink: ?
Zbankrutowałabyś na jedzeniu dla niego :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro maja 20, 2009 16:19

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:

Ha, jaka zapobiegliwa :twisted:

Ale masz rację, przezorny zawsze zabezpieczony :smokin:

1. :smokin:

2. Jak Bidzia?

1. Pal pal, szybciej wyciągniesz nogi :wink:
Ja też ostatnio palę jak na mnie zdecydowanie za dużo :oops:

2. Do rana było w miarę OK. Krwi w moczu coraz mniej, więc i płacze mniej...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro maja 20, 2009 16:20

:ok: :ok: :ok: :ok:

ulinek0

Post » Śro maja 20, 2009 16:20

Lemoniada pisze:Marmurka burego już posiadam więc nie jestem zainteresowana 8)

<ikonka tłukąca głową w mur>

Wielbłądzio

Post » Śro maja 20, 2009 22:17

Wielbłądzio pisze: ja oczywiście bez zmian za każdym razem już u progu biorę go za kuper i wystawiam za drzwi z okrzykiem "Siódme!!!"...

A co to za okrzyk???
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro maja 20, 2009 22:26

Wielbłądzio pisze:
Lemoniada pisze:Wielbłądzio założyła pseudo? 8O

Tak. Rozmnażam marmurki. Mam w tej chwili jednego nieco przerośniętego do adopcji. Reflektujesz :roll: ?

...iiii... Skoro pseudo pełną gębą, to idź za ciosem i sprzedaj! Jeszcze na tym finansowo dobrze wyjdziesz!
Możesz sprzedać Licho za 2 tysiące jako przedstawiciela rasy, którą sobie w chwili głupawki wymyśliłam: szwedzki stepowy :)

(Ciekawe swoją drogą, jakby wystawić Licho na Allegro pod taką nazwą, to ile osób by się domyśliło, że w Szwecji nie ma stepów ;) )
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw maja 21, 2009 5:39

Anuk pisze:
Wielbłądzio pisze: ja oczywiście bez zmian za każdym razem już u progu biorę go za kuper i wystawiam za drzwi z okrzykiem "Siódme!!!"...

A co to za okrzyk???

Od roku bezskutecznie jak dotąd usiłuję nauczyć go choć 1/10 Dekalogu :roll: (chociaż samam antychryst :oops: )

Wielbłądzio

Post » Czw maja 21, 2009 5:42

Anuk pisze:
Wielbłądzio pisze:
Lemoniada pisze:Wielbłądzio założyła pseudo? 8O

Tak. Rozmnażam marmurki. Mam w tej chwili jednego nieco przerośniętego do adopcji. Reflektujesz :roll: ?

...iiii... Skoro pseudo pełną gębą, to idź za ciosem i sprzedaj! Jeszcze na tym finansowo dobrze wyjdziesz!
Możesz sprzedać Licho za 2 tysiące jako przedstawiciela rasy, którą sobie w chwili głupawki wymyśliłam: szwedzki stepowy :)

(Ciekawe swoją drogą, jakby wystawić Licho na Allegro pod taką nazwą, to ile osób by się domyśliło, że w Szwecji nie ma stepów ;) )

Wątpię, żeby ktokolwiek zechciał dać za niego choćby 2 złote :twisted:
Oczywiście nie o urodę się rozchodzi (ładny jest, to fakt) - ale przyjrzeć się wyrazowi jego pyszczka... :roll: :strach:

A poza tym, nie chcąc stracić dobrej reputacji na Allegro, musiałabym na wejściu zaklasyfikować go do rasy obszczymur pospolity stołeczny :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw maja 21, 2009 12:29

Wiem,wiem,wiem.Wielbłądziego Pioplusia nikt nie przebije....ale tak na pocieszenie,że innym też sie zdarzają wypadki....
Jeden z mych kotów w ramach zabawy zbił butelkę gencjany(takie intensywnie fioletowe....)(nie,nie była na wierzchu :roll: )-godzina szorowania mebli,drewnianej podłogi.wanny,prania szmat czyszczenia torebki(a mój dwulatek kochany konieczie przez tę gencjanową kałużę chciał samochodami jeździć :roll: )...a i tak dopiero teraz zauważyłam,że kot też fioletowy..... :twisted:

ulinek0

Post » Czw maja 21, 2009 13:03

podobno fiolet to kolor sezonu :twisted:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw maja 21, 2009 14:52

uwielbiam fiolet we wszystkich odcieniach :love: , ale niekoniecznie na meblach, podłodze i kotach :roll:
winowajcę utłuc i obedrzeć z futra :twisted:

u mnie którejś nocy zwaliły i stłukły buteleczkę ze zmywaczem do paznokci... Plusik wytarzał się w tym acetonie oraz próbował najeść się ostrych skorupek :roll: żyje do dziś, więc wydaje mi się, że nic nie zdążył połknąć :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Czw maja 21, 2009 14:57

Wielbłądzio pisze:uwielbiam fiolet we wszystkich odcieniach :love: , ale niekoniecznie na meblach, podłodze i kotach :roll:
Ależ? Przecież masz fioletowego kota w podpisie 8)

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

[poprzednia][następna]