Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2010 16:51 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Dzień doberek :1luvu:
Braterska miłość :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon lut 22, 2010 17:22 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Ale fajny filmik! :D
Jeszcze z muzyczką :mrgreen:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon lut 22, 2010 17:30 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Zdaje się, że coś przegapiłam... :oops:
charm pisze:mam całkiem niezłą i nieźle płatną pracę - normalnie żyć a nie umierać

Gratuluję :D :ok:

charm pisze:(i z niewiadomym powodów mam wrażenie, że tak stale być nie może, i prędzej czy później coś się sp... choć z drugiej strony, biorąc pod uwagę, ile już w życiu przeszłam w stosunku do swojego wieku, to może najwyższa pora, żeby teraz było wszystko ok...?)

Nie warto tracić czasu i dobrych chwil na rozmyślanie o tym co ewentualnie może się sp....ć.
Warto czerpać z takich chwil pełnymi garściami.
Należą nam się.
A te gorsze też są nam do czegoś potrzebne.
Badania naukowe dowodzą, że przydarza nam się najwyżej 1% rzeczy, których się obawiamy :wink:
Żyj dobrymi chwilami i ładuj akumulatory
:ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lut 22, 2010 17:47 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Fajny filmik :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 22, 2010 17:50 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Cieszę się, że filmik się podoba :oops: muzyczka jest z Mamma Mia (przeróbka ABBY) ;-)

Rozróżniać je rozróżniam :twisted:

Natomiast co do niebezpieczeństwa - jeden raz sobie coś zrobili, ale to tylko dlatego, że bili się na szafie... i Guree złamał łapkę :( od tego czasu wiem nie wchodzi na szafę....
W każdym razie jak się biją sami to bez pazurków, zębów, i takie tam - Natalia nie zawsze chowa pazurki, dlatego chłopaki czasem uciekają zamiast się z nią bawić... ;-)

A tak poza tym, to są bardzo zżyci z sobą ;)
co widać było :P
Obrazek

pixie65 pisze:Zdaje się, że coś przegapiłam... :oops:
charm pisze:mam całkiem niezłą i nieźle płatną pracę - normalnie żyć a nie umierać

Gratuluję :D :ok:

Dzięki :D

charm pisze:(i z niewiadomym powodów mam wrażenie, że tak stale być nie może, i prędzej czy później coś się sp... choć z drugiej strony, biorąc pod uwagę, ile już w życiu przeszłam w stosunku do swojego wieku, to może najwyższa pora, żeby teraz było wszystko ok...?)

Nie warto tracić czasu i dobrych chwil na rozmyślanie o tym co ewentualnie może się sp....ć.
Warto czerpać z takich chwil pełnymi garściami.
Należą nam się.
A te gorsze też są nam do czegoś potrzebne.
Badania naukowe dowodzą, że przydarza nam się najwyżej 1% rzeczy, których się obawiamy :wink:
Żyj dobrymi chwilami i ładuj akumulatory :ok:[/quote]
Staram się ;-)
Na razie w ramach "porządków wiosennych" postanowiłam zrzucić ok 5kg.... a konkretniej tyle mi brakuje żeby mieścić się w szmacianych spodniach, bo aktualnie się w prawie żadnych nie dopinam ;(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lut 22, 2010 19:41 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Cudne kociaki :1luvu: :kotek: :1luvu:

Erin

Post » Wto lut 23, 2010 21:16 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Filmik sobie dopiero teraz obglądnęłam - no super. Mam to samo u siebie, tylko w innym kolorze czarno - czarnym :)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 24, 2010 18:23 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Dopiero dotarłam do kompa...

wczoraj wracałam do domu ponad 2h... (trasę, która bez korków na ok 25 minut, przy normalnych, codziennych korkach ok 35 minut...)
Był jakiś wypadek, droga zablokowana, i kilka km przejechane/przestane na jedynce... masakra......
Jak dotarłam do domu to byłam półprzytomna...

A dzisiaj kolejny dzień w pracy - muszę przyznać, że radzę sobie znacznie lepiej niż się spodziewałam, mimo że zawodowa skromność nie jest moją mocną stroną :ryk:
Jestem dobra w tym co robię, więc nie udaję nie wiadomo czego... ;)
W każdym razie mimo braków z dziedziny finansów zestawienia, analizy, itp robie ponoć bardzo dobre :D

tylko czasu trochę mało, i zmęczona jestem...
w przeciwieństwie do poprzedniej pracy - nie jestem wkurzona, itp, tylko po ludzku zmęczona, a do tego zadowolona, itp.. ;)
nie chcę za dużo czasu spędzać przy kompie wieczorem, bo po pierwsze oczy (8h + h za kierownicą i tak nieźle daje po oczach... bo jazda męczy wzrok, przynajmniej mój wzrok...), poza tym trzeba zjeść, zrobić coś w domu, pogadać z ludźmi "w realu", zająć się kotami, posprzątać, i takie tam...

więc przepraszam wszystkich, których wątki żadko odwiedzam, itp... :oops:

charm

Post » Śro lut 24, 2010 18:43 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Tak trzymać :ok:
A co u kociaków?

Erin

Post » Śro lut 24, 2010 19:06 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Erin pisze:A co u kociaków?

poza tym, że nieco niedopieszczone, to ok ;)
w tym albo przyszłym tygodniu w końcu wybieramy się na szczepienie... najwyższa pora ;)

Zrobiłam zdjęcie Natalii w szafie, ale wrzucę dopiero jutro - dzisiaj nie mam siły siedzieć przy kompie :oops:
będę jeszcze trochę z doskoku, ale raczek krótko...

charm

Post » Śro lut 24, 2010 19:08 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Może to jeszcze wina stresy związanego z nową pracą. Teraz już będzie z górki.
Trzymam mocno :ok: :ok: i zadbaj o siebie.

jasdor

Post » Śro lut 24, 2010 19:49 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Na prawdę się staram o siebie dbać.. łykam witaminki, itp...
Generalnie nie jestem osobą, którą stresują zmiany ;) nie boję się zmian pracy, nowego otoczenia, nowych ludzi, i takie tam :twisted: (byłam w stanie np zadzwonić do prezesa dość sporej firmy z tekstem, że szukam pracy... żeby nie było, byłam na rozmowie, i tylko przypadkiem tam nie pracuję :ryk:)
jestem nieco osłabiona :( , ale to raczej kwestia przebytego niedawno zapalenia oskrzeli i kuracji antybiotykowej... pewnie za parę tygodni wszystko wróci do normy ;)
a praca, poza tym, że ciekawa, to jednak bardzo męcząca - 8h bardzo intensywnego wysilania szarych komórek ;) ale, bądź co bądź to to, co lubię - w końcu jestem fizykiem :twisted:

No dobra, zrzuciłam fotkę Natalii:

Obrazek Obrazek

a mama szukała jej na dole w szafie... :P

charm

Post » Śro lut 24, 2010 19:56 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

A u mnie szef dzisiaj powiedział, że tu i tak się przecież nic nie robi, jak zaczęłyśmy gadać o zarobkach :evil:
Taaaa, pewnie nic się nie robi, tylko co? Samo się robi????? :evil:
A Natalia, to jakbym swoją Gandzię zmiana imienia: Maleńką zmiana imienia: obecnie Pycią widziała też jej dzisiaj szukałam na dole :ryk:
Czasem ją zamknę nieopatrznie, ale na szczęście Kośka czuwa i zaraz daje znać, gdzie jest :)

jasdor

Post » Czw lut 25, 2010 19:40 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

jasdor pisze:A u mnie szef dzisiaj powiedział, że tu i tak się przecież nic nie robi, jak zaczęłyśmy gadać o zarobkach :evil:
Taaaa, pewnie nic się nie robi, tylko co? Samo się robi????? :evil:

No oczywiście, wszystko się samo robi :ewil:
U nas jest ten problem, że jesteśmy działem formalnie "nieprodukcyjnym", i nie widać bezpośrednio efektów tego, co robimy... a to, że w sumie mamy bezpośredni wpływ na płynność finansową, i całokształt działalności firmy, itp, to już inna bajka... ;)

jasdor pisze:A Natalia, to jakbym swoją Gandzię zmiana imienia: Maleńką zmiana imienia: obecnie Pycią widziała też jej dzisiaj szukałam na dole :ryk:
Czasem ją zamknę nieopatrznie, ale na szczęście Kośka czuwa i zaraz daje znać, gdzie jest :)

Taaa... jeden kot zamknięty w szafie to pozostałe siedzą przed szafą ;)

A dzisiaj byliśmy całą ekipą u weta - towarzystwo zaszczepione :mrgreen:

(wykorzystałam TŻ-ta... transporter z dwoma burasami waży tyle, że ledwo go podnoszę... :oops: )

charm

Post » Pt lut 26, 2010 10:58 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Jaki cudny filmik, normalnie jestem fanką bliźniaków :1luvu:
Natalia tez malowniczo wyglada w szafie :ryk:
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

[poprzednia][następna]