Braterska miłość

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:mam całkiem niezłą i nieźle płatną pracę - normalnie żyć a nie umierać
charm pisze:(i z niewiadomym powodów mam wrażenie, że tak stale być nie może, i prędzej czy później coś się sp... choć z drugiej strony, biorąc pod uwagę, ile już w życiu przeszłam w stosunku do swojego wieku, to może najwyższa pora, żeby teraz było wszystko ok...?)
pixie65 pisze:Zdaje się, że coś przegapiłam...
charm pisze:mam całkiem niezłą i nieźle płatną pracę - normalnie żyć a nie umierać
Gratuluję![]()
![]()
charm pisze:(i z niewiadomym powodów mam wrażenie, że tak stale być nie może, i prędzej czy później coś się sp... choć z drugiej strony, biorąc pod uwagę, ile już w życiu przeszłam w stosunku do swojego wieku, to może najwyższa pora, żeby teraz było wszystko ok...?)
Erin pisze:A co u kociaków?
jasdor pisze:A u mnie szef dzisiaj powiedział, że tu i tak się przecież nic nie robi, jak zaczęłyśmy gadać o zarobkach![]()
Taaaa, pewnie nic się nie robi, tylko co? Samo się robi?????![]()
jasdor pisze:A Natalia, to jakbym swoją Gandzię zmiana imienia: Maleńką zmiana imienia: obecnie Pycią widziała też jej dzisiaj szukałam na dole![]()
Czasem ją zamknę nieopatrznie, ale na szczęście Kośka czuwa i zaraz daje znać, gdzie jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, Tygrysiątko, zuza i 43 gości