trawa11 pisze:Dzien dobry
Doberek Trawko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Mereth pisze:
Plany są, ale jak na motocykl, to najlepiej jak będzie już ciepło, tam nie pojeździ się dobrze jak pada deszcz albo śnieg![]()
![]()
Wszystko przede mną![]()
A mam jeszcze jeden pomysł, nie wiem czy realny, muszę się co nieco dowiedzieć w Automobilkubie, ale to jak już zdam prawko
No no,brzmi tajemniczo...![]()
Dobrze, że masz plany! Oby wypaliły!Będę trzymac!
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
Plany są, ale jak na motocykl, to najlepiej jak będzie już ciepło, tam nie pojeździ się dobrze jak pada deszcz albo śnieg![]()
![]()
Wszystko przede mną![]()
A mam jeszcze jeden pomysł, nie wiem czy realny, muszę się co nieco dowiedzieć w Automobilkubie, ale to jak już zdam prawko
NIe dziękuję co by nie zapeszyć![]()
Jeszcze trochę i lecę na jazdę, leciutko się denerwuję, tym bardziej, że mam dziś i w kolejne dwie jazdy z instruktorem, z którym jeździłam na początku i wtedy mnie nawet chwalił, więc teraz głupio by było na czymś się przejechać.
O, słoneczko zaświeciło, ale fajnie
trawa11 pisze:Panienki obiadek ugotowaly![]()
![]()
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
![]()
Wszystko przede mną![]()
Jeszcze trochę i lecę na jazdę, leciutko się denerwuję, tym bardziej, że mam dziś i w kolejne dwie jazdy z instruktorem, z którym jeździłam na początku i wtedy mnie nawet chwalił, więc teraz głupio by było na czymś się przejechać.
Żartujesz?! Gdzie słoneczko? Też chcę!!!![]()
Jazdą się nic nie denerwuj! Dobrze będzie. Zdolna jesteś. Też trzymam!
kalair pisze:trawa11 pisze:Panienki obiadek ugotowaly![]()
![]()
Z niejadalnej fasolki?![]()
One czekają na obiadek swój! JJ dopiero pójdzie po papu.![]()
Oj, ja wiem, że bez niej zyć nie moglam, dlatego teraz jest
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
![]()
Wszystko przede mną![]()
Żartujesz?! Gdzie słoneczko? Też chcę!!!![]()
Jazdą się nic nie denerwuj! Dobrze będzie. Zdolna jesteś. Też trzymam!
No właśnie na chwilę się pokazało i poszło dalej spać![]()
![]()
Za chwilkę wychodzę z pracki i brum brum![]()
![]()
Obiadek dziś późno będzie, co tam jecie dobrego ?
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Panienki obiadek ugotowaly![]()
![]()
Z niejadalnej fasolki?![]()
One czekają na obiadek swój! JJ dopiero pójdzie po papu.![]()
no ,ale dla Ciebie miały ugotować![]()
![]()
hihi pisze:Oj, ja wiem, że bez niej zyć nie moglam, dlatego teraz jest
A Teść, który dowiedział się, że Mąż zgodził się na nią po PÓŁTORA ROKU moich błagan powiedział "Bardzo, ale to bardzo dobrze, że już jest"![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości