Oto ja, wasz Gapcio
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poker71 pisze:jarekm pisze:Maluchy w końcu zmęczone biegami, leża i odpoczywają.
MALUCHY![]()
![]()
![]()
jarekm pisze:Wcześniej już napisałem że kotom rozregulowało się chyba coś, no i mam następne mioty od tych samych kotek. Kotka z tych zdjęć już raz w tym roku miala małe, wiosną były tylko dwa maluszki. A teraz na jesień urodziła piątkę, trzy rude i dwa czarne z rudymi maźnięciami podobnie jak mamuśka. Płci maluchów nie znam. Dzisiaj ładna pogoda i kotka wyprowadziła maluchy na pierwszy spacerek, miałem w końcu okazję zobaczyć maluchy. Urodziła te kociaki w dziurze w ziemi pod tym blaszanym garażem. Najgorsze w tym jest że zima zbliża się wielkimi krokami, a podobno ma być długa, mroźna i śnieżna.
Co mam robić, nie wiem. Mogę je karmić tak długo jak tylko sie da.
Ale czy przeżyją w mrozach w dziurze w ziemi, nie wiem. A na dodatek jest to to miejsce o którym już kiedyś pisałem, gdzie koty zostały wymordowane.
Kotki narazie są zdrowe, teraz dopóki są zdrowe warto aby znalazły domki, bo potem jak zmarzną, zaczną głodować i zaczną chorować może być za późno. Ale tak to już jest że często angażuje się finanse i pracę w pomoc wtedy jak na pomoc jest już za późno.
Oczywiście , pewnie zaraz usłyszę że jeśli tak mi na sercu leży los tych kotów, to abym się nimi zajął.
Tylko dwie sprawy- gdzie i za co.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzidzia pisze:Śliczne, porób ogloszenia, ja myślę, ze one mają szanse na adopcje prosto z podwórka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 65 gości