Dzisiaj właściwie, poza małym cięciem na brzuszku, nie ma żadnego sladu, że Suffka miała wczoraj zabieg pod narkozą..
Zobaczcie, tak wyglądała wczoraj, jakieś cztery - pięć godzin po operacji..
Fotki zrobione chwilę po tym jak zrobiła mi awanturę, że nie dałam jej kolacji..
Rzeczywiście, moja seniorka jest nie do zdarcia.. A tak się o nią wczoraj bałam..
I nie jest źle.. Dzisiaj jeszcze była kroplówka i trochę kłucia doopki..
Ale wenflon już wyjęty..
Dostałam jeszcze synergal w zastrzykach i za 10 dni mamy się stawić na zdjęcie szwów..
Wiem, że kobiet się o wiek nie pyta , ale ile sówka liczy sobie wiosen
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
To faktycznie kocia wiekow dama, to faktycznie nieźle musiałaś sie nadenerwować podczas kilku ostatnich dni.
To teraz trza by coś dobrego na odstresowanie się Szkoda, że tak daleko mieszkam zaraz bym wpadła z domowej roboty (mojego TŻ-ta) nalewką.
no są jeszcze inne, dobre sposoby na odstresowanie się, ale w tym to nijak nie mogłabym ci pomóc :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła