skaskaNH pisze:pluszak pisze:
Pluszak, ale Ty miałas swoją fotę w giezełku wklejać w wątku Rankina, a nie tutaj
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:pluszak pisze:
Pluszak, ale Ty miałas swoją fotę w giezełku wklejać w wątku Rankina, a nie tutaj
Rankin79 pisze:(...)
Co za kobieta, heh:)
W każdym razie monstrum zostanie chyba jednak przy mnie.
Rankin79 pisze:W każdym razie monstrum zostanie chyba jednak przy mnie. Redaf szykuj papiery
Szanowna mamusia jak zwykle ma racjęprogect pisze:Rankin, ty nie słuchaj tych goopich bab, one normalnie cieszyc się nie umia![]()
Frendzel, ma domek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak sie nalezy cieszyc,o
Rankin79 pisze:Siedzieliśmy właśnie przed chwilą z kumplem na placu zbawiciela i rozmawialiśmy o tym jak trudno dziś o harmonię między życiem zawodowym i prywatnym (bo jak wiadomo, to pierwsze pożera to drugie), czyli nie przymierzając jak te dwie baby narzekaliśmy na życie. Jak nam tego było dość, to poszliśmy do domów, odpalam komp i co widzę? Że się zrobiło drapieżnie na tym forum...no no, życie z kompem i Frędzlem może wcale nie jest takie złe...?![]()
Co za kobieta, heh:)
W każdym razie monstrum zostanie chyba jednak przy mnie. Redaf szykuj papiery
progect pisze:Rankin, ty nie słuchaj tych goopich bab, one normalnie cieszyc się nie umia![]()
Rankin79 pisze:Radochy mi to zwierzę daje sporo, więc ja też się cieszę (choć monstrum bywa). Frędzlon zostaje, a papiery to Redaf sama oferowała, jako umowę już nie najmu, a posiadania (gdzie są te szkoły, w których uczą koty jak podawać gazetę i parzyć kawę???).
Co do segregowania śmieci, to w domu moich szanownych rodzicieli na Służewcu znajdują się 4 kosze i w ogóle nie ma z tym problemu...worki można trzymać w piwnicy, garażu, albo po prostu w koszu na dworze. Nie widzę problemu, poza lenistwemNo, może nie ma kosza na poćwiartowane kocie szczątki, ale od czego jest młynek w zlewie (tu ponury śmiech autora)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości