redaf pisze:Meg9 pisze:Bardzo, bardzo jestem ciekawa wyników.
Tak jak cała populacja żeńska w gminie
Ba !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze:Meg9 pisze:Bardzo, bardzo jestem ciekawa wyników.
Tak jak cała populacja żeńska w gminie
Meg9 pisze:Ba !
Meg9 pisze:redaf pisze:Meg9 pisze:jakie normy powinien spełniać wójt i co dla kogo znaczy norma.
Wyjasni to tylko głosowanie w okregach jednomandatowych!![]()
Bardzo, bardzo jestem ciekawa wyników.
skaskaNH pisze:Uprzejmie prosze Redaf, żeby nie szkalowała biednego carnego kotecka, jakoby był naciągaczem i pasożytem społecznym. On jest po prostu życiowo zaradny i takie postawy obywatelskie należy doceniac, a nie piętnować
skaskaNH pisze:Meg9 pisze:redaf pisze:Meg9 pisze:jakie normy powinien spełniać wójt i co dla kogo znaczy norma.
Wyjasni to tylko głosowanie w okregach jednomandatowych!![]()
Bardzo, bardzo jestem ciekawa wyników.
Ciekawe czy wójt jest przygotowany na taką odmiane lustracji
P.s. Uprzejmie prosze Redaf, żeby nie szkalowała biednego carnego kotecka, jakoby był naciągaczem i pasożytem społecznym. On jest po prostu życiowo zaradny i takie postawy obywatelskie należy doceniac, a nie piętnować
redaf pisze:skaskaNH pisze:Uprzejmie prosze Redaf, żeby nie szkalowała biednego carnego kotecka, jakoby był naciągaczem i pasożytem społecznym. On jest po prostu życiowo zaradny i takie postawy obywatelskie należy doceniac, a nie piętnować
Czy mogę mu nastepnym razem wykazać należytą docenę kopem w czarną rzyć?
Meg9 pisze:
Otóż to.
Przychylam się do wniosku cioci skaski.
Redaf, zostałaś przegłosowana.
skaskaNH pisze:redaf pisze:Czy mogę mu nastepnym razem wykazać należytą docenę kopem w czarną rzyć?
No niee, to ma być nagroda?![]()
A nie może być taka bardziej wymierna, materialna, w postaci puszki badziewia na W?
skaskaNH pisze:P.s. Meg, co Ty taka zgodna? I jeszcze pozwoliłaś mi posikiwać... Bardzo mnie to cieszy, ale na wszelki wypadek zapytam, czy aby na pewno wszystko ok?![]()
skaskaNH pisze:Meg9 pisze:Dzisiaj mogę wyjątkowo pokazać moje łagodne oblicze.
Ale nie przyzwyczajajcie się.
Za późno, stworzyłaś precedens![]()
Aha, w ramach tej metamorfozy wrzuć u siebie jakieś nowe foty
skaskaNH pisze:Meg9 pisze:O nie nie...
to byłoby za dużo dobrego jak na jeden raz...
mogłoby was zemdlić.
Ten nadmiar troski jest zupełni zbędny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1101 gości