moje trzy Kotki po prostu koci świat ...... IT'S OVER

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 20:47 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

co do sterylki nie ma sprawy, machniemy na miejscu
i myślę, że przyjedziemy w niedzielę po południu-bo rozumiesz, nie mogę przyjechać sama, cała rodzina powiedziała że jedzie-oprócz jednego co nie mówi, ale on sam nie zostanie :wink:
starszak twierdzi, że Nala ma na imię Koko, jak mu zdjęcie pokazuję :D

Rooda

Od: Pon sie 25, 2008 20:36

Post » Pt cze 25, 2010 12:15 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

hej, jak tam Tequila?

Rooda

Post » Pt cze 25, 2010 12:25 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Rooda pisze:hej, jak tam Tequila?

Teq kiesko ale jakoś się trzyma. Wczoraj myślałam że nie dotrwa do rana... :cry:
Ciut zjadła ,niestety nie swoją karmę.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt cze 25, 2010 12:27 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

:(
dobrze, że cokolwiek

Rooda

Post » Pt cze 25, 2010 14:27 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Uparciuch :( Trzymam mocne kciuki za koteńkę. Powinni wreszcie wymyślić smaczne karmy lecznicze, bo jest wiele takich przypadków, że są po prostu niezjadliwe.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Sob cze 26, 2010 8:52 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

a może by jej podeszły te chrupki, które zamawiam dla Rufina w Warszawie? On tez miał byc na renalu ale nie chciał za Boga, zresztą ta karma jest dla jego kamieni korzystniejsza, i chrupie jak szalony

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob cze 26, 2010 11:59 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Tweety pisze:a może by jej podeszły te chrupki, które zamawiam dla Rufina w Warszawie? On tez miał byc na renalu ale nie chciał za Boga, zresztą ta karma jest dla jego kamieni korzystniejsza, i chrupie jak szalony

Tweety my już próbowałyśmy praktycznie wszystkie Renal dostępne.
Na początku je a potem za nic.
Suche to już wogule w zęby kole...

A co za chrupki je Rufuś ?? I ile kosztują ??

Chciałam wyniki Tequili posłać do konsultacji ale dr za konsultacje przez internet liczy sobie 80 zł ...

Kiedy szczepimy żmijkę Etke ?? U Pawła 40 zł tri cat.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob cze 26, 2010 15:22 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Etiopia pisze:
Tweety pisze:a może by jej podeszły te chrupki, które zamawiam dla Rufina w Warszawie? On tez miał byc na renalu ale nie chciał za Boga, zresztą ta karma jest dla jego kamieni korzystniejsza, i chrupie jak szalony

Chciałam wyniki Tequili posłać do konsultacji ale dr za konsultacje przez internet liczy sobie 80 zł ...

jak jest w porządku to szczep gliździę
a Rufusiowe chrupki to specific kidney support, mogę dać na spróbowanie. Mam też mokrą tej firmy i wszystkie by zjadły tylko nie Rufin ale on taki właśnie chrupkowy

Tweety

Post » Sob cze 26, 2010 21:19 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Tweety pisze:
Etiopia pisze:

jak jest w porządku to szczep gliździę
a Rufusiowe chrupki to specific kidney support, mogę dać na spróbowanie. Mam też mokrą tej firmy i wszystkie by zjadły tylko nie Rufin ale on taki właśnie chrupkowy

To się uśmiechamy po ciut suchego i kawałeczek mokrego. Ale tą karmę mogą jeść koty z PNN ??
zaraz sobie o niej przeczytam..

Uważajcie na puszki w których jest karma. Są w środku ostre jak brzytwa.

Moja psica dzisiaj ukradła otwartą puszkę Felix - skutek krwawa ścieżka od kuchni na psie posłanie pies zamiast białej sierści miał czerwoną. Sikało jej z pyska jak z kranu. Rozwaliła sobie język.

Nie wiedziałam co zrobic wzięłam wody z dużą ilościa lodu i strzykawka dwudziestką plukałam jej paszczę - na szczęście podziałało naczynie się zasklepiło. Skaleczenie nie duże a sporo się z tego lało....

Ja kiedyś sobie puszką Applaws załatwiłam palca -też mi sikało jak z kranu.

Ok gliździe żmijkę zaszczepię jak Paweł stwierdzi że nie ma przeciwwskazań.

Tequila cały czas śpi.
Mijają trzy miesiące od ostatnich badań czeka nas powtórka z rozrywki....
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie cze 27, 2010 9:04 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

w czwartek lutra jedzie na 9tą do arwetu, tam szczepienie mamy po 25 zł.
i dr wrona jest b. dobrym wetem.
Beata, może weźmiesz kota i pojedziesz z nią?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Nie cze 27, 2010 9:39 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

noemik pisze:w czwartek lutra jedzie na 9tą do arwetu, tam szczepienie mamy po 25 zł.

Ok wezmę Żmijkę Glizdkę ze sobą.
Skontaktuje się z Lutra

dzieki.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie cze 27, 2010 13:51 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Etiopia pisze:
noemik pisze:w czwartek lutra jedzie na 9tą do arwetu, tam szczepienie mamy po 25 zł.

Ok wezmę Żmijkę Glizdkę ze sobą.
Skontaktuje się z Lutra

dzieki.

jakiś czas po szczepieniu mogę Żmijkę Glizdkę przejąć, bo zwalnia mi się w domu tymczas

Tweety

Post » Nie cze 27, 2010 19:48 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

i jak stadko dzisiaj?
:)

Rooda

Post » Nie cze 27, 2010 21:21 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Rooda pisze:i jak stadko dzisiaj?
:)

Tequila ciut lepiej - po raz pierwszy od dłuższego czasu wysikała się tak na prawdę. Solidnie zmoczony żwirek - wiem wiem stuknięta jestem latam za każdym kotem do kuwety i zanim zakopie sprawdzam jego urobek ....
Oczy ma dzisiaj przytomniejsze- źrenice w normalnym rozmiarze , no może ciut szersze niż powinny być . Ale nie jak spodki....
Oby jak najdłużej tak było...
Oczywiście Renal nadal bleeeeeeeeee.

Mambo Nalusia coś znowu więcej kicha - ona tak ma: kicha dużo potem sporadycznie i znowu dużo.Poza tym nie widzę żadnych niepokojących symptomów.Apetyt dopisuje.Koopki ładne, sika tak jak trzeba...Bawi się , aha się zepsuła nie chce się bić z moimi kotami... :1luvu:.
Ech będzie się ciężko rozstać :cry:

Mufasek paskudasek wygląda na to że oki z nim. Apetyt dopisuje , jak się zapomni to z Etką bryka i skacze. Mufasa jest nerwowy - ale to chyba z powodu ilości footer w domu...
Chyba kupię Feliway.

Nalusia Lalusia coś mi dzisiaj wymiotowała - ale poza tym temperatura w normie, trzecia powieka oki. Obserwuje ją, ale na ten moment nie widzę potrzeby interwencji lekarskiej.

Etka Skarpetka gdzieś buszuje lata sobie i gnębi biedne kotki i psa....
Koopki ok obcych brak.Wzdęcia nie ma - ufffff w końcu.
Oczka całkiem zdrowe.
Kicha ale bez żadnej wydzieliny z nosa. temperatura w normie trzecia powieka nie widoczna.
Apetyt dopisuje suche nadal kole w zęby -jak na razie służy do zabawy

Psica śpi zmęczona 4 godzinną wyprawą. Na języku minimalna ryska po wczorajszym złodziejstwie -więcej ja się strachu najadłam niż ona się tym przejęła.

Mam niecne zamiary - będę zostawiać niespodzianki napchane pieprzem i ostrą papryką...... :evil: :twisted:

Tweety ze żmijką glizdką na razie się nie pali. Nie ma w domu alarmu jeszcze - na razie cisza przed burzą.... Ale miło wiedzieć ze jakby coś to kicia będzie bezpieczna - Dziękuję :1luvu:

Od 13.VII do 16.VII będzie potrzebny tymczasowy tymczas
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon cze 28, 2010 10:02 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Język jest bardzo ukrwiony, ja mam paskudny zwycaj wylizywania (jak nikt nie widzi) dekielków po jogurtach. Mój jęzor mógłby coś na ten temat powiedzieć też...
Głaski i miziaństwo dla wszystkich czworołapków!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]