i myślę, że przyjedziemy w niedzielę po południu-bo rozumiesz, nie mogę przyjechać sama, cała rodzina powiedziała że jedzie-oprócz jednego co nie mówi, ale on sam nie zostanie

starszak twierdzi, że Nala ma na imię Koko, jak mu zdjęcie pokazuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rooda pisze:hej, jak tam Tequila?
Tweety pisze:a może by jej podeszły te chrupki, które zamawiam dla Rufina w Warszawie? On tez miał byc na renalu ale nie chciał za Boga, zresztą ta karma jest dla jego kamieni korzystniejsza, i chrupie jak szalony
Etiopia pisze:Tweety pisze:a może by jej podeszły te chrupki, które zamawiam dla Rufina w Warszawie? On tez miał byc na renalu ale nie chciał za Boga, zresztą ta karma jest dla jego kamieni korzystniejsza, i chrupie jak szalony
Tweety my już próbowałyśmy praktycznie wszystkie Renal dostępne.
Na początku je a potem za nic.
Suche to już wogule w zęby kole...
A co za chrupki je Rufuś ?? I ile kosztują ??
Chciałam wyniki Tequili posłać do konsultacji ale dr za konsultacje przez internet liczy sobie 80 zł ...
Kiedy szczepimy żmijkę Etke ?? U Pawła 40 zł tri cat.
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety pisze:a może by jej podeszły te chrupki, które zamawiam dla Rufina w Warszawie? On tez miał byc na renalu ale nie chciał za Boga, zresztą ta karma jest dla jego kamieni korzystniejsza, i chrupie jak szalony
Tweety my już próbowałyśmy praktycznie wszystkie Renal dostępne.
Na początku je a potem za nic.
Suche to już wogule w zęby kole...
A co za chrupki je Rufuś ?? I ile kosztują ??
Chciałam wyniki Tequili posłać do konsultacji ale dr za konsultacje przez internet liczy sobie 80 zł ...
Kiedy szczepimy żmijkę Etke ?? U Pawła 40 zł tri cat.
jak jest w porządku to szczep gliździę
a Rufusiowe chrupki to specific kidney support, mogę dać na spróbowanie. Mam też mokrą tej firmy i wszystkie by zjadły tylko nie Rufin ale on taki właśnie chrupkowy
noemik pisze:w czwartek lutra jedzie na 9tą do arwetu, tam szczepienie mamy po 25 zł.
i dr wrona jest b. dobrym wetem.
Beata, może weźmiesz kota i pojedziesz z nią?
Etiopia pisze:noemik pisze:w czwartek lutra jedzie na 9tą do arwetu, tam szczepienie mamy po 25 zł.
i dr wrona jest b. dobrym wetem.
Beata, może weźmiesz kota i pojedziesz z nią?
Ok wezmę Żmijkę Glizdkę ze sobą.
Skontaktuje się z Lutra
dzieki.
Rooda pisze:i jak stadko dzisiaj?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości