Sylwka pisze:Może razem z siuśkami gubi też pamięć? Żartowałam. Jakiś czarny humor mam dzisiaj.
Ze niby trauma jej wycieka przez pęcherz?

W zasadzie zaakceptuję każde wyjaśnienie dziwnej reakcji Perełki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sylwka pisze:Może razem z siuśkami gubi też pamięć? Żartowałam. Jakiś czarny humor mam dzisiaj.
Tosza pisze:Zastanawiam się-tak czysto teoretycznie- czy ona miałąby szanse na dom, gdybym ją chciała oddać. Jest piękna, ale nie do końca zdrowa. Rodzina mi wypomina, że inne koty wydaje, bez mrugnięcia okiem. Ale one są zdrowe i według mnie to całkowicie zmienia postać rzeczy.
thor pisze:Dziękujemy za nowe fotki Perełki! Ależ ona PIĘKNA! Nie do poznania. I Tosza nam pokazała jak z beznadziejnego prawie przypadku można zrobić piekność.
Zowisia pisze:Co tam slychac u Perelki i reszty futrzakow ?
jak oczka ? jak mordeczka i jedzenie - bez zebow ?
pozdrawiam i jak zwykle czekam na wiesci
oraz ILUSTRACJE ..
zo
Tosza pisze:thor pisze:Dziękujemy za nowe fotki Perełki! Ależ ona PIĘKNA! Nie do poznania. I Tosza nam pokazała jak z beznadziejnego prawie przypadku można zrobić piekność.
thor, żebym ja wcześnie wiedziała, że ona taka upierdliwa będzie, to bym jej pewnie nie brałaKot mi włazi na głowę(dosłownie) i nie chce zejść.
Bungo pisze:Tosza pisze:thor pisze:Dziękujemy za nowe fotki Perełki! Ależ ona PIĘKNA! Nie do poznania. I Tosza nam pokazała jak z beznadziejnego prawie przypadku można zrobić piekność.
thor, żebym ja wcześnie wiedziała, że ona taka upierdliwa będzie, to bym jej pewnie nie brałaKot mi włazi na głowę(dosłownie) i nie chce zejść.
To ją ogłoś na kociarni - do adopcji![]()
![]()
![]()
Albo kup hełm
Anka pisze:Małgosiu, pójdziesz do kociego nieba
Jana pisze:Trafiłam na zdjęcia Perełki, zrobiłami
. I pozwoliłam sobie wpisac ją do wątku łabedzi
![]()
Tosza, jeśli masz czas i ochotę, napisz o Perełce do cyklu łabędziego w KOCIE.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości