Ptachu, los jest okrutny... To już rok :((, Mała Mi fiv +

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 12, 2008 20:34

Będzie dobrze :ok:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob sty 12, 2008 22:44

Jak się czuje Ptaszek? co właściwie mogło być przyczyną, że biedaczek tak zaniemógł?
Pozdrowienia dla kotecka!

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Nie sty 13, 2008 8:37

Biedne Ptaszysko.

Juz lepiej?

:ok::ok:
:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon sty 14, 2008 23:12

Ptachu
doszły nas słuchy,
że nakradłeś żarcia
i się przeżarleś
Duża zwariowała ze strachu
Ty masz chłopie fantazję

B.K. nie wiedząca, co myśleć
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon sty 14, 2008 23:38

Mru dziękuję za kciuki.
Kiepsko było ze mną w niedziele.
Zjadłem swój obiadek, później zjadłem obiadek Sysuni, resztę obiadku Puszi i ukradłem George jego chrupki, ale się najadłem :D
Po południu zaczął mnie boleć brzuch, nie dałem się dotknąć, Duża wpadła w histerie nie wiedziała co mi jest, myślała, że umieram, że coś połknąłem, trochę chyba za bardzo jęczałem :oops: .
Pognaliśmy na sygnale do dr Ewy strasznie mi pokłuła dupsko, Duża zabrała mnie na rtg, Pan doktor, który go robił powiedział, że w żołądku i jelitach mam zapas jedzenia na cały tydzień, też coś, to był taki mały zapasik :roll: .
Teraz już lepiej się czuję ale Duża wydziela mi jedzenie, głodowe porcje mi daje :crying: .

Ptachu głodzony
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto sty 15, 2008 8:24

Oj, to miales przygody.
Zapas jedzenia na tydzien? :strach:
Tyle w zadnym kocie sie nie zmiesci.
A ze nas glodza, to musimy zapasik
robic.
Trzymam kciuki za Twoj brzuszek.

Mru, ktory je w takim samym systemie :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Sob sty 19, 2008 13:02

Ptachu,

juz wszystko OK?

Mru niespokojny

Dorota

Post » Sob sty 19, 2008 13:19

Mru,
Dziękuje już się lepiej czuje, ale Duża wprowadziła straszne ograniczenia, daje jeść tylko o określonych porach i głodowe porcje :crying: .
Słyszałem jak rozmawiała z dr Ewą o jakiejś specjalnej karmie dla mnie, to jakaś odchudzająca i regulująca trawienie.
Chce mnie zagłodzić :strach:

Ptachu przerażony
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Sob sty 19, 2008 13:24

iwcia pisze:Mru,
Dziękuje już się lepiej czuje, ale Duża wprowadziła straszne ograniczenia, daje jeść tylko o określonych porach i głodowe porcje :crying: .
Słyszałem jak rozmawiała z dr Ewą o jakiejś specjalnej karmie dla mnie, to jakaś odchudzająca i regulująca trawienie.
Chce mnie zagłodzić :strach:

Ptachu przerażony

O kurka wodna...
Wspolczuje.

U nas tez drastycznie zmniejszyli porcje!
Jak Duza bedzie kroila miesko, to znow
zamknie mnie w lazience. Na pewno. Tak jak
ostatnio :evil:
Dlatego musze miesko wczesniej przechwycic :twisted:

Mru pilnujacy

Dorota

Post » Sob lut 09, 2008 12:09

Ptachu,

podobno masz dostep do kompa.
Co u Was? Wszystko OK?
Macie jakies nowe zwierzeta?

Mru

Dorota

Post » Sob lut 09, 2008 12:53

Cześć Mru,
Nareszcie Duża wróciła, Duży to nas głodził, za bardzo wziął sobie do serca słowa Dużej i dr Ewy i pilnował strasznie, abym nie mógł dokończyć po innych.
Nowych chwilowo nie ma, bo Duża była daleko, mówi, że tam w całym ogromnym mieście widziała tylko trzy koty 8O i wszystkie miały swoich opiekunów, jednego próbowała ukraść, ale zupełnie nieświadomie niewiedząc, że to czyjś. Przegonił ją po kilku podwórkach i komórkach i okazało się, że ma dom i bardzo fajnych opiekunów, Duża to myślała, że tam jest jak u nas, kot w centrum miasta na ulicy to bezdomny :roll: .
Ale Duża nie byłaby sobą gdyby nie próbowała przemycić czegoś do domu, chciała przywieźć wiewiórki :? , podobno tam jest ich pełno i tylko czekają aż usiądzie się na ławce i wyjmie kanapkę , podobno są takie „fajniutkie i śliczne, a jakie sprytne”, też coś jeszcze nam wiewiórki brakuje :roll: .
Jak znajdę jej zdjęcie u Dużej to ci pokarze jaka ona wygląda, fajnie by się ja ganiało 8)

Ptachu

iwcia

Post » Nie lut 10, 2008 13:32

Ptachuuuu,
ale sensacje!

Koniecznie poszukaj zdjec!

Mru marzacy o wiewiorce
:twisted:

Dorota

Post » Wto lut 12, 2008 18:11

Mru,
Zdjęć chwilowo nie będzie, wszyscy unikamy Dużej.
Wczoraj Duża była z George u dr Ewy, okazało się, że George złamał sobie końcówkę ogona.
Ale jest afera :strach: , Duża powiedziała, że jesteśmy bandą potworów i nie może z nami zostawić na dwa tygodnie biednego chorego kota, było dochodzenie najbardziej podejrzany jest Duży :roll: .
Jesteśmy niewinni, George sam sobie złamał ten ogon, pewnie wlazł gdzieś i przytrzasnął sobie, ale wolimy nie wchodzić Dużej w drogę.

Ptachu z ukrycia

iwcia

Post » Wto lut 12, 2008 18:48

iwcia pisze:Mru,
Zdjęć chwilowo nie będzie, wszyscy unikamy Dużej.
Wczoraj Duża była z George u dr Ewy, okazało się, że George złamał sobie końcówkę ogona.
Ale jest afera :strach: , Duża powiedziała, że jesteśmy bandą potworów i nie może z nami zostawić na dwa tygodnie biednego chorego kota, było dochodzenie najbardziej podejrzany jest Duży :roll: .
Jesteśmy niewinni, George sam sobie złamał ten ogon, pewnie wlazł gdzieś i przytrzasnął sobie, ale wolimy nie wchodzić Dużej w drogę.

Ptachu z ukrycia

Ptachu,

ale afera!
Nie wierze, ze macie cos wspolnego ze zlamanym ogonem Dzordza.
Moze mu Duzy drzwiami przytrzasnal? :strach:
Tak latwo na niewinntch zwalic...

Mru wierzacy w Wasza niewinnosc

PS A te foty wiewior to Duza moza tak czy inaczej wstawic!
No i za ogon Dzordza trzymam kciuki!

Dorota

Post » Czw lut 14, 2008 7:39

Ptachu,

jestes?

Mru zaniepokojony

Dorota

[poprzednia][następna]