kasia essen pisze::dance:![]()
![]()
wiedziałam
![]()
jasne ze nasza ingerencja jest zbyteczna,ariel jeszcze nie raz warknie na małego albo nawet mu przetrzepie tyłek
tym bardziej jak zacznie miec humory w trudnym wieku nastoletnim
Jednego się tylko boję
Moderator: Estraven
kasia essen pisze::dance:![]()
![]()
wiedziałam
![]()
jasne ze nasza ingerencja jest zbyteczna,ariel jeszcze nie raz warknie na małego albo nawet mu przetrzepie tyłek
tym bardziej jak zacznie miec humory w trudnym wieku nastoletnim
kasia essen pisze:walki bedamoje ostantio zaczełay uprawiac zapasy,w stylu łapia sie za fraki i kto kogo daje rzuci,potem poszkodowany podbiega i robi z drugim to samo
albo Maja daje Baksowi po pysku ledwo go łapa dotykajac a Baks przewraca sie teatralnie z wrzaskiem jakby Maja mu conajmniej łopata przywaliła
Monika ty juz nie cuduj i sie nie martw na zapas,koty dadza sobie rade
kasia essen pisze:Moniko czesto jest tak ze te koty ktore duzo przeszły to i czesto choruja,baks co chwile cos łapieon chyba nigdy nie był zupełnie zdrowy
![]()
Nie martw sie na zapas,moze to akurat nic groznego,a maluch wyjdzie jej na dobre bo odrobian ruchu jaka bedzie dzieki niemu miała jest korzystny dla zdrowia panienki
kasia essen pisze:juz nie bida,ma przeciez was,daliscie jej dom,miłosc,ciepły kat i pełna miske,ona jest szczesliwa,jaka tam z niej bieda
kasia essen pisze::Dbo co dwa to nie jeden
goska_bs pisze:Moniko cudowny przebieg dokoceniai prosze nie martw sie na zapas
zapasy beda.. ale to norma
izaA pisze:Normalnie sielanka, mam wrażanie Moniko, że im bardziej panikujesz przed, tym lepiej jest już po fakcie...no może to i sposób...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 32 gości