Moderator: Estraven
Silverblue pisze:Nul pisze:jolabuk5 pisze:Nul pisze:Rozwikłam zagadkę:
„Jak (u)dusić Dużą. Praktyczny podręcznik porannego duszenia bez użycia rekwizytów”
Ojej, Nul, żyjesz jeszcze?
Tak. Pomimo tego, że Feliksir naprawdę sobie wymyślił taki poranny rytuał…
Jedna moja koleżanka opowiadała niedawno, że kiedyś nocowała w domu, gdzie był nieznany jej wcześniej kot. Otóż ten osobnik postanowił spać na jej twarzy… Taki gościnny kotek
To już chyba wolę szyję niż twarz. Chociaż…
To jeszcze zależy jaka konkretna część kota miałaby się na tej twarzy znaleźć

MaryLux pisze:Fel talentów rozmaitych
mir.ka pisze:Silverblue pisze:Nul pisze:jolabuk5 pisze:Nul pisze:Rozwikłam zagadkę:
„Jak (u)dusić Dużą. Praktyczny podręcznik porannego duszenia bez użycia rekwizytów”
Ojej, Nul, żyjesz jeszcze?
Tak. Pomimo tego, że Feliksir naprawdę sobie wymyślił taki poranny rytuał…
Jedna moja koleżanka opowiadała niedawno, że kiedyś nocowała w domu, gdzie był nieznany jej wcześniej kot. Otóż ten osobnik postanowił spać na jej twarzy… Taki gościnny kotek
To już chyba wolę szyję niż twarz. Chociaż…
To jeszcze zależy jaka konkretna część kota miałaby się na tej twarzy znaleźć
szczególnie jedna byłaby przyjemna
Silverblue pisze:To może jednak lepiej szyja
MB&Ofelia pisze:Feliks. Przytuptałam tu z poważmną propozycyją. A jezd to propozycyja zamiany. Wyślę do cię kotolotę moją Dużą, a ty mię wyślesz zwrotmnym kotolotę swoją.
Moja Duża dużo łazi to będzie z tobą tuptać na spacerki i nawet na latacze (ino nie myśl że jakowegoś latacza złapnie, bo nigdy jeszcze nie złapnęła, chyba nie umi). A Ciocia Nul będzie z mną siedziała w domciu i będzie mię miziać.
Co ty na to?
Książniczka Ofelja

Nul pisze:Całkiem możliweOn tu z pieszczotą, a Duża w krzyk
No przesada, zaiste
Zobaczymy, co będzie dzisiaj… Kto zrobi masaż pleców, kto akupunkturę, kto podduszanie… Aż jestem zaciekawiona!
MB&Ofelia pisze:Feliks. Namyślałeś się już? Bo ja z tą moją Dużą nie wyczymię. I nawet puszeczku nie chce dać, bo niby miąska za mało amciałam![]()
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości