Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Też ma chrzest i też piniondza moze być mało ?
Epidemia chrzestów jakaś ?
Chiko
MB&Ofelia pisze:Lusia. Albo ty taka Duzia albo szusiarku taka mała... Ale futerko maś dorodmne!
Mała Ciorna Carmen
Chikita pisze:Lusia, Twoja Duża coraz lepsze zdjęcia robi ! Ładna jesteś. Mogłabym się zakochać, ale ja wolę kocurki.
Chiko
ewkkrem pisze:Noooo właśmnie, Chiko! Lusia zajemna jest, Cudowna Lusia Dropsa jest!!!
A Ty mnie nie chcesz![]()
![]()
. Trudno, przeżyję, żal mi serce ściska bo Ty , taka piękna, śliczna, nic dziwnego, że takiego plebsa jak ja nie chcesz
Ja taki zwyczajny, z białą plamką na nosku, z białymi, pięknymi skarpetkami (świeżo wypranymi), z sercem na łapce (lewej) ze wzrokiem utkwionym w Twój konterfekt. Z plebejskim imieniem ...
Chiko - wszystkiego najlepszego
Maciuś
Lusiu, Tobie też wszystkiego co najlepsze![]()
Maciuś.
jolabuk5 pisze:Chico, odezwij się do Maćka, bo się zapłacze![]()
Sabcia
ewkkrem pisze:Noooo właśmnie, Chiko! Lusia zajemna jest, Cudowna Lusia Dropsa jest!!!
![]()
. Trudno, przeżyję, żal mi serce ściska bo Ty , taka piękna, śliczna, nic dziwnego, że takiego plebsa jak ja nie chcesz
Ja taki zwyczajny, z białą plamką na nosku, z białymi, pięknymi skarpetkami (świeżo wypranymi), z sercem na łapce (lewej) ze wzrokiem utkwionym w Twój konterfekt. Z plebejskim imieniem ...
Maciuś
Maciuś.
Chikita pisze:ewkkrem pisze:Noooo właśmnie, Chiko! Lusia zajemna jest, Cudowna Lusia Dropsa jest!!!
![]()
Maciuś
Maciuś.
Maćku nie masz plebejska imienia. Chyba nie masz, bo ja nie wiem co to znaczy. Tak się nazywasz, to Twoje jakieś drugie imię ? Ja no to na przykład mam kilka więc nie wiem ile Ty masz.
Moja Duża to mówi, że nie ma psów i kotów zwyczajnych. Każdy ma w sobie coś co go odróżnia więc na pewno taki nie jesteś.
Możemy zostać przyjaciółmi przecież. Możesz do mnie pisać i rozmawiać ze mną i co tam jeszcze się robi.
Lusia nie mam wątka, Duża mówi, że niepotrzebny i jej się nie chce. Mówi, że lepiej jest chodzić po cudzych, bo swojego to pilnować trzeba, i pisać i takie tam. A na cudzych nie trzeba.
Można wtrącić swoje trzy grosze tylko.
Chiko
Chikita pisze:Lusia na mój wątek to nawet nikt by nie przychodził pewnie.
Chiko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 300 gości