Bytomskie Łobuzy Trzy :) cz. 12

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 27, 2017 15:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

klaudiafj pisze:
MalgWroclaw pisze:Ciociu, trochę się zaniepokoiłem, że czekasz na mnie. A ja nigdzie się nie wybieram, mam swój domek i dużą, a przede wszystkim mam Klusię
Kubuś

No tak, no tak :/ Można się zaniepokoić :( Jednakże Kubuś, o którym pisałam, jest biały i ma ogonek jak Maciuś i berecik na łepku :) Ale jest Twoim imiennikiem, czy nie przeszkadza Ci to, Kubusiu?

Widziałyście to? http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... sidebanner
Zastanawiam się czy tego nie kupić kotom pod choinkę, chociaż 40 zł to dużo, żeby ryzykować, że w środku będą whiskasy :/

Napisali, ze wysokowartosciowe w tym bezzbozowe, to chyba nie whiskasy... ale w sumie racja z ryzykowaniem, lepiej za te pieniadze samemu wybrac cos dobrego, kot nie bedzie wiedzial, ze to Ty wybieralas, jak mu powiesz, ze od Mikolaja :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon lis 27, 2017 15:38 przez zuza, łącznie edytowano 1 raz
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon lis 27, 2017 15:19 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Na FB widziałam opinie ludzi tych prezencików.
Pisali, że jest trochę bezbożowych + feliksy i gourmety... więc chyba nie warto ryzykować?
ser_Kociątko

Post » Pon lis 27, 2017 15:31 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Tu jest filmik co w tym kartonie się znajduje. z tego roku. z wczoraj.
https://www.youtube.com/watch?v=q81sT9Ks1YY
ser_Kociątko

Post » Pon lis 27, 2017 15:34 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Hahaa no to nieźle, że wielka niespodzianka a na yt już wiadomo co tam jest :D Dzięki Dziewczyny, bo ja frajer, zaś bym kupiła. Michał mówi, że większego Frajera ode mnie nie ma :D

A przy okazji pytał dziś: ciekawe czy ten Kubuś będzie też taki męski jak MAciuś? - ale jak męski? masz na myśli czy niski i szeroki? A on, że właśnie tak :D
To jest taki Maciuś jakiego nie mieliśmy okazji poznać, bo nasz Maciuś miał już 8-9 lat jak do nas trafił :) A Kubuś ma ok 9 miesięcy :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lis 27, 2017 15:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Ale zbieg okoliczności z tym wiekiem ;)

A tam niespodzianka :D Trzeba wiedzieć jak się zakręcić :D :D
Dobrze, że nie kupiłaś nic ciekawego tam nie ma :(
ser_Kociątko

Post » Pon lis 27, 2017 15:43 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

klaudiafj pisze:jest Twoim imiennikiem, czy nie przeszkadza Ci to, Kubusiu?

Wcale, Ciociu. Wiesz, ja jestem bardzo zgodnym kocurkiem, najzgodniejszym na świecie, tak duża mówi
Kubuś

Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 27, 2017 15:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

MalgWroclaw pisze:
klaudiafj pisze:jest Twoim imiennikiem, czy nie przeszkadza Ci to, Kubusiu?

Wcale, Ciociu. Wiesz, ja jestem bardzo zgodnym kocurkiem, najzgodniejszym na świecie, tak duża mówi
Kubuś

No to chyba tak mają Kubusie, bo Kubuś, który przyjedzie też podobno jest taki zgodny :1luvu:

Fajna ta paczka, ale faktycznie polowy rzeczy bym nie kupiła, więc nie ma sensu płacić za to :)
O właśnie widzę, że wrzuciłam do koszyka ten zestaw :ryk: o mały włos bym go kupiła :D

klaudiafj

Post » Pon lis 27, 2017 17:05 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Dzisiaj doczytalem. Gratuluje decyzji
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pon lis 27, 2017 18:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

hutek pisze:Dzisiaj doczytalem. Gratuluje decyzji

Dziękuję :D

klaudiafj

Post » Pon lis 27, 2017 22:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Klaudia,wiesz...ja to na zdjęciach się nie znam,ale wiem,że Ty owszem,nawet w to nie wątpię Kochana :) Dlatego faktycznie,Ty możesz wiedzieć jeżeli jest jakaś moda na dane sesje,to jest. Ja robię bardzo dużo zdjęć,ale wiadomo,że nie są to profesjonalne zdjęcia dlatego taka profesjonalna świąteczna sesja w studiu,to dla mnie coś fajnego,innego..pamiątka po prostu. Jeżeli będziesz miała ochotę,to chętnie Ci podeślę kilka zdjęć,nie ma problemu. Miałam Cię na FB,ale nie miałam konta przez jakiś czas i znajomych mam kilkudziesięciu od nowa.... Jak będziesz miała ochotę,to podeślij mi link do siebie na FB na PW :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto lis 28, 2017 7:29 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Ten zestaw z zooplusa to dobry dla kogos kto szuka karmy dla swojego kota. Bo tam tyle roznych suchych ze kot co juz je jedna karme to nie dla niego. Choc paczka fajna i na sklad jaki tam w pudeleczku to cenowo tez fajnie.
Pozdrawiamy
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto lis 28, 2017 8:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

klaudiafj pisze:Teoretycznie w drodze, ale fizycznie to wpierw jadą jego zapachy :ryk: A Kubuś dojdzie za 2 tyg :)

ciekawe jak szybko się dopasują ze sobą, szczególnie z Marysią

opowiadasz kocicom ,ze będą miały nowego towarzysza? wiedza juz czy to będzie dla nich niespodzianka?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 28, 2017 10:29 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

:kotek:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto lis 28, 2017 12:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

aannee99 pisze:Klaudia,wiesz...ja to na zdjęciach się nie znam,ale wiem,że Ty owszem,nawet w to nie wątpię Kochana :) Dlatego faktycznie,Ty możesz wiedzieć jeżeli jest jakaś moda na dane sesje,to jest. Ja robię bardzo dużo zdjęć,ale wiadomo,że nie są to profesjonalne zdjęcia dlatego taka profesjonalna świąteczna sesja w studiu,to dla mnie coś fajnego,innego..pamiątka po prostu. Jeżeli będziesz miała ochotę,to chętnie Ci podeślę kilka zdjęć,nie ma problemu. Miałam Cię na FB,ale nie miałam konta przez jakiś czas i znajomych mam kilkudziesięciu od nowa.... Jak będziesz miała ochotę,to podeślij mi link do siebie na FB na PW :)

Nie no, nie naciskam, bo teraz to wygląda jakbym wymuszała 8) Sesje świąteczne zawsze były. Sporo mam zdjęć ze starych czasów :)

MonikaMroz pisze:Ten zestaw z zooplusa to dobry dla kogos kto szuka karmy dla swojego kota. Bo tam tyle roznych suchych ze kot co juz je jedna karme to nie dla niego. Choc paczka fajna i na sklad jaki tam w pudeleczku to cenowo tez fajnie.
Pozdrawiamy

Tylko, że filmiki dotyczą głównie Niemiec, a oni coś więcej tego mają i jakieś też inne marki. Fajna rzecz takie pudełko, ale był np karma Happycat, której ja bym nie podała kotom, a kurom bardziej ;)

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Teoretycznie w drodze, ale fizycznie to wpierw jadą jego zapachy :ryk: A Kubuś dojdzie za 2 tyg :)

ciekawe jak szybko się dopasują ze sobą, szczególnie z Marysią

opowiadasz kocicom ,ze będą miały nowego towarzysza? wiedza juz czy to będzie dla nich niespodzianka?

Wetka mówiła, że jak przyjadą zapachy to Marysia to łagodniej przejdzie. Do tego Marysia dostaje calmvet - jak przyjedzie Kubuś to będzie to wprawdzie 2 tyg, ale będę jeszcze robić opryski mieszkania Faliwaym. Przynajmniej w końcu się zużyje.
A tak to wetka powiedziała, że trzeci kot to bardzo dobry pomysł, że Marysia jest teraz w świetnej formie, a Tosia w końcu może będzie miała co robić, kiedy Marysia śpi. Powiedziała też, że nowy kot wyjdzie korzystnie też dla Marysi, bo na pewno Marysię rozrusza. Będą się też bawić. I ogólnie, poszłam spytać wpierw co wetka o tym myśli, a teraz się z tego zrobiło zalecenie wetki dla zdrowia moich pannic - na recepcie: trzeci kot :ryk:

A czy mówię dziewczynom - mówię ;) Tosia nie rozumie, a Marysia udaje, że nie słyszy. Ale chyba słyszy, bo po tygodniu wysypana w miseczce nielubiana karma rybna wildcat nagle zniknęła w połowie i widać dno miski. A do dziś mogłam liczyć ziarenka i nic nie ubyło. A właśnie wczoraj powiedziałam o nowym kocie :twisted:

Sihaja pisze::kotek:

:kotek:

Bawiłam się wczoraj o 2 w nocy z kotami w mojej sypialni, gdzie jest ciasno. I Marysia bardzo chciała biegać. I co dziwne - Tosi się nie chciało. I Marysia dwoiła się i troiła, a kompana do biegania nie było. Heheheeee 8)

klaudiafj

Post » Wto lis 28, 2017 13:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Klaudia,ale ja nie uważam,że naciskasz,no co Ty. Jeżeli tylko masz chęć zobaczyć te zdjęcia,to żaden problem dla mnie, naprawdę :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]