Moderator: Estraven
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:To gdzie te foty Mani?
Ja chcę zobaczyć Manię - Łanie.
Haker
Wysłać mmsa?
zaraz będzie ślicznotka

Hannah12 pisze:Wyślij.

Hannah12 pisze:Slodziak, widać że wyluzowana.
MB&Ofelia pisze:Mania. Dotuptałam wreście i popaczałam że masz już całkię całkię futerko. Jeszcze troszku i będziesz piąknie puchata. Ino dużo i mniamuśnie amciaj.
Wiesz co, ja kiedyś próbowałam nasiusiać Dużej do kapciów, ale nie umię, ja se muszę wygodmnie kucnąć do siusiania, a na kapciu nijak nie kucniesz. Ale za to Mała Ciorna zemściła się na Dużej za to że nas na długo zostawiła i obkupkała przetpokójMoja szkoła!
Książniczka Ofelja

MB&Ofelia pisze:Mania. Ja jezdę okropecznie wybredmna jak chodzi o siusianie. Nawet nie do każdego żwirku raczę nasiusiać. No w końcu jezdę książniczką, co nie? Duża nie jezd zadowolona bo zamiast ekologiczmnego żwirka z trocin musi mię kupować mój żwirek. Ale co ona se myśli, że moje łapcięta będą grzebać w trocinach?
Moja Duża jezd czasami nierozumna, miauczę ci.
Książniczka Ofelja
Moli25 pisze:Mania jest piękna i to zdjęcie wyszło Ci wspaniale.
Światło popołudniowe ukazuje cudowna urodę Mani
Mam przesyłkę dla Mani
MaryLux pisze:Sihaja pisze:Jakiś czas mnie nie było, a tu takie wiadomości cudne! Wiem, że mocno spóźnione gratulacje i życzenia zdrowia i szczęśliwego życia, ale szczereManiusia fajna kobietka, z czasem wypięknieje, teraz ma spokój i kochającą opiekunkę, wszystko będzie dobrze
Ja tego nie widzę, bo jestem z Manią na co dzień, ale Dyktatura twierdzi, że już wypiękniała: podobno jest różnica między pierwszymi dniami a tym, co było w ostatnią środę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 14 gości