Ewa L. pisze:Ale spoko po śmierci wszyscy sie wyśpimy .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Ale spoko po śmierci wszyscy sie wyśpimy .
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:Ja jestem wyspana, ale moim problemem jest to ze ja lubie spać, i mimo ze jestem wyspana, przyłoże głowę do poduszki i już mam odlot zupełny![]()
Moli25 pisze:Ja jestem wyspana, ale moim problemem jest to ze ja lubie spać, i mimo ze jestem wyspana, przyłoże głowę do poduszki i już mam odlot zupełny![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:kalair pisze:he he, no to właściwie powinnaś być wyspana.. chociaż tyci tyci?
Spać można nawet 25 godzin na dobę.
oj to coś dla mnie
I 48 na dobe też.
klaudiafj pisze:Hej Agusiu
Nie martw się wątkiem na forum, na szczęście takich ludzi jest mało w tym kraju. Praktycznie nikt nie chce uchodźców (islamistów), a przynajmniej nikt kto myśli zdroworozsądkowo.
Co teraz z tym łóżkiem? Siuśków już chyba nie spierzesz, bo wejdą w głąb materaca, czy da się?
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Hej Agusiu
Nie martw się wątkiem na forum, na szczęście takich ludzi jest mało w tym kraju. Praktycznie nikt nie chce uchodźców (islamistów), a przynajmniej nikt kto myśli zdroworozsądkowo.
Co teraz z tym łóżkiem? Siuśków już chyba nie spierzesz, bo wejdą w głąb materaca, czy da się?
wkurzyłam się tam bo gadają jak potłuczone, siostry miłosierdzia sie znalazły![]()
a łóżko wietrzymy, może kiedyś zapach sie ulotni![]()
ceratę sobie kupiliśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości