AnnaiMania pisze:Cudny kotek! Pozdrawiam
dziękujemy

Moderator: Estraven
AnnaiMania pisze:Cudny kotek! Pozdrawiam

klaudiafj pisze:Ale jak cycek zjedzony - cały?

klaudiafj pisze:No ja kroję na kawałeczki i wkładam do worków śniadaniowych i porcjuje - z jednej piesi średniej wielkości mają 6 paczuszek a to na dwa koty to 12 porcji - ciekawe ile to gram. Na talerzyku wychodzi tyle co 1/4 saszetki to pewnie jakieś 20 gram - to jest porcja na raz. Bo potem jak się podsuszy na talerzyku to nie zawsze chcą zjeśćA tak to czasem od razu zjedzą większość lub całość ze smakiem

mir.ka pisze:
Kaja pod koniec maja będzie mieć 14 lat, jest ze mną od czasu jak miała 6 tygodni. Nie wiem ile jeszcze będziemy razem, bo nie wiem czy gdzieś o niej doczytałaś jak bardzo jest chora, choć tego aż tak bardzo nie widać.
Lubię futrzaste pieski.

Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:
Kaja pod koniec maja będzie mieć 14 lat, jest ze mną od czasu jak miała 6 tygodni. Nie wiem ile jeszcze będziemy razem, bo nie wiem czy gdzieś o niej doczytałaś jak bardzo jest chora, choć tego aż tak bardzo nie widać.
Lubię futrzaste pieski.
Zaczęłam czytać pierwszy wątek i drugi ale trochę mi zejdzie![]()
Co dolega Kaji ? Życzmy jej dużo zdrowia.

Bardzo dawno temu, prawie 30 lat, odchowałam tak cały miot. Robotnicy budowlani znaleźli kociaki pod swoim barakowozem i chcieli zabić łopatami na oczach dzieci, wśród których były dwie 6 -latki, którymi się opiekowałam. Jedna z nich zdecydowała cocia ma kota, ciocia wychowa, i tak czwórka ślepych kociąt wylądowała u mnie . To był hardcore
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 639 gości