MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:miauczór
Wieczorek Inusiu!
Ciociu, pogonisz mój wąteczek?
A co - przyhamował ci?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:miauczór
Wieczorek Inusiu!
Ciociu, pogonisz mój wąteczek?
MB&Ofelia pisze:Czarnidełko też dzisiaj pusia na piernatach. Ale u mnie to normalne, tak samo jak w nocy Ofelia na poduszce, a ja na jaśku![]()
U nas chłodno, tzn. 23 stopnie, sporo chmurek, ale bez deszczu. Ofelia już odżywa, Czarnidełko jeszcze się reanimuje.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Czarnidełko też dzisiaj pusia na piernatach. Ale u mnie to normalne, tak samo jak w nocy Ofelia na poduszce, a ja na jaśku![]()
U nas chłodno, tzn. 23 stopnie, sporo chmurek, ale bez deszczu. Ofelia już odżywa, Czarnidełko jeszcze się reanimuje.
Nie o to chodzi. Leży na górze pościeli zwiniętej z balkonu jak tylko wpadłam do domu . Położyłam na fotelu i na samą górę wpakowała się Pola.
barbarados pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Czarnidełko też dzisiaj pusia na piernatach. Ale u mnie to normalne, tak samo jak w nocy Ofelia na poduszce, a ja na jaśku![]()
Nie o to chodzi. Leży na górze pościeli zwiniętej z balkonu jak tylko wpadłam do domu . Położyłam na fotelu i na samą górę wpakowała się Pola.
Tak Gacucha wchodziła , jak była młodsza
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
u mnie burza przeszła, chyba troszeczkę chłodniej się zrobiło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości