♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 29, 2014 21:01 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Piękne foteczki - jak ta Tosia urosła. A Marcelek - normalnie zjadłabym go, ale najpierw bym go wymiziała :201461

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon wrz 29, 2014 21:47 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/quote]

jej , sam miód :D :D :D :D :ok: :201494
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto wrz 30, 2014 7:56 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej

Głowa mnie dzisiaj boli :oops: :oops: Szalony dzień się zapowiada... Wiki ma dzisiaj lekcje w szkole muzycznej, ale najpierw korekcyjne w szkole, a my jedziemy obejrzeć narożnik, w prawdzie używany, ale z opisu i z rozmowy z Panią ( oraz zdjęć.. ) wynika, że w idealnym stanie. Super, bo rozkładany, a czasem mamy gości więc będą mieli gdzie spać :) No i cena bardzo atrakcyjna!. Nie znam się jednak na określeniu tego czy potrzebujemy lewostronny czy prawostronny narożnik :oops: Niby googlowałam w jaki sposób to określić i wszystko wskazuje na to, że ten będzie nam pasował, ale musimy jednak najpierw go zobaczyć. Ciekawe czy koteczki będą go 'używały' :P Ma taki materiał obicia, że może będą chciały drapać?. Zresztą, mają drapak, są grzeczne i na pewno nie będzie im ta myśl po łepetynkach chodziła 8)

Obrazek

Lukas77 pisze:Oba kotki są bardzo ładne ;)
Śliczna psina! :D

Witaj, dziękuję :)

Milena_MK pisze:Piękne foteczki - jak ta Tosia urosła. A Marcelek - normalnie zjadłabym go, ale najpierw bym go wymiziała :201461

Oj tak, Tosia urosła, wczoraj ją zważyliśmy i waży 2.200 8O Jeszcze trochę i dogoni Marcela, którego waga wczorajsza pokazała 4.100 ;)

Kuba Taaak, miód :D uwielbiam patrzeć na te nasze futrzaki :) <3

Mireczko do weta pojedziemy dzisiaj jeżeli zdążymy z tym wszystkim :) póki co, to Luna tego miejsca nie gryzie.

Rilla07 pisze:Hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cudne fotki, Lunka jest prostu wspaniała... :)
Anie nie martw się, psiaki mają tendencję to takich problemów skórnych, jak Ci już wcześniej pisałam, naszej Diu robiły się ciągle, ropiejące wielkie gule po skórą i nie było to nic groźnego :)
Z Luncią też tak będzie :ok:

Miłego popołudnia Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiem Kasieńko, Luna miewa co jakiś czas takie syfki, ale ten nie chce jednak jej zniknąć :roll: no zobaczymy o co chodzi :)

MamaMeli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto wrz 30, 2014 8:40 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Głowa mnie dzisiaj boli :oops: :oops: Szalony dzień się zapowiada... Wiki ma dzisiaj lekcje w szkole muzycznej, ale najpierw korekcyjne w szkole, a my jedziemy obejrzeć narożnik, w prawdzie używany, ale z opisu i z rozmowy z Panią ( oraz zdjęć.. ) wynika, że w idealnym stanie. Super, bo rozkładany, a czasem mamy gości więc będą mieli gdzie spać :) No i cena bardzo atrakcyjna!. Nie znam się jednak na określeniu tego czy potrzebujemy lewostronny czy prawostronny narożnik :oops: Niby googlowałam w jaki sposób to określić i wszystko wskazuje na to, że ten będzie nam pasował, ale musimy jednak najpierw go zobaczyć. Ciekawe czy koteczki będą go 'używały' :P Ma taki materiał obicia, że może będą chciały drapać?. Zresztą, mają drapak, są grzeczne i na pewno nie będzie im ta myśl po łepetynkach chodziła 8)

Obrazek

ten jest lewostronny :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto wrz 30, 2014 9:31 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Czyli tak jak wygooglowałam :) Teraz pytanie : czy my potrzebujemy lewo czy prawostronny, jak to właściwie sprawdzić?. :oops:

Wgrywam filmik z Tosią 8) ale nie wiem czy mi się to uda :oops:
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 30, 2014 9:48 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

http://w532.wrzuta.pl/film/5gjUxaPm0Dz/mov_0856

Nie umiem tutaj wkleić tego filmiku :oops:
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 30, 2014 9:51 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

To zależy jak go chcesz postawić czyli gdzie ma być dłuższa część a gdzie krótsza.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 30, 2014 9:57 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Nie umiem tego wytłumaczyć Ewa :oops: :oops: Wchodzę do pokoju i od razu po lewej stronie - na tej ścianie ma być krótsza część narożnika, a dłuższa część na tej długiej ścianie...
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 30, 2014 10:00 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Czyli lewostronny tak jak ten na zdjęciu.
A zapytaj czy ma możliwość zamieniania boków bo są takie które można zmieniać.
A ten mi się wydaje że taki jest.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 30, 2014 10:02 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Generalnie, to gdy zapytałam babeczkę o to czy narożnik jest lewo czy prawostronny, to powiedziała, że prawostronny, ale przyznała że jednak na tym się nie zna i pewności nie ma :) Wiem właśnie, że są narożniki, które są i prawo i lewostronne, ale Ona nie wie :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 30, 2014 10:15 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

dobrze że ja nie prowadzę auta bo notorycznie mylę strony :oops: za to chcę "prowadzić" samolot.... :oops:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto wrz 30, 2014 10:16 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Samolot?. Serio? :D
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 30, 2014 10:20 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

serio serio! jak tylko mnie będzie stać (ahahahhahaha) robię patent, najpierw szybowcowy a potem... kto wie... jak po drodze nie spadnę :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto wrz 30, 2014 11:09 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Śliczny ten narożnik!
czy on jest z takiego "zamszyku"?

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto wrz 30, 2014 13:15 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

MamaMeli pisze:serio serio! jak tylko mnie będzie stać (ahahahhahaha) robię patent, najpierw szybowcowy a potem... kto wie... jak po drodze nie spadnę :ryk:

to życzę spełnienia marzenia :1luvu: :1luvu:

Aia ciężko powiedzieć, ale to chyba taki welur, zamsz? :)
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]