WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt maja 02, 2014 18:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

W razie czego piszta komu i ile przelewać.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt maja 02, 2014 22:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

A wiecie ,że TU są 3 stopnie niejakiego Celsjusza????
U Aniady obgadują kurę , jest bosa , w piżamie i BEZ MAKIJAŻU!!!!!! 8O

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt maja 02, 2014 23:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

No bo wszędzie jest tak zimno...
Prawie.
U mnie jest 6 stopni. :roll:

A dlaczegóż to kura miałaby mieć makijaż? Zapytuję nieśmiało.
Toż kura naturalną ma być, a nie sztuczną.
Sztuczna kura może być na ten przykład w muzeum.
Ale po co komu taka?
Po co NAM taka?!
Całym sercem jestem za kurą bez makijażu.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt maja 02, 2014 23:08 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

kotkins pisze:A wiecie ,że TU są 3 stopnie niejakiego Celsjusza????

Sie w gory zachcialo??!! Zjedz nizej - u mnie jest 9...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pt maja 02, 2014 23:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Anemon pisze:
kotkins pisze:A wiecie ,że TU są 3 stopnie niejakiego Celsjusza????

Sie w gory zachcialo??!! Zjedz nizej - u mnie jest 9...

Byłam TAM. Było 5 stopni.
Zawsze tak macie?
Taaa...tylko tacy idioci jak my w tym kraju mogą mieć góry na południu a morze na północy. A mogliśmy mieć morze Czarne...i komu to znowu przeszkadzało?

Kura MUSI mieć makijaż.
W pewnym wieku Drogi Zosiku wstajesz rano z łóżka, idziesz do łazienki , spoglądasz w lusterko i wydajesz okrzyk przerażenia.
"ZOMBIE!!!!!Matko jedyna skąd ten zombie w mojej łazience!!!Aaaaa!!!"
A potem spoglądasz raz jeszcze- bo zobie zawsze warto poznać bliżej- i poznajesz: "A nie, to ja..."

Dlatego kobieta w tzw. "pewnym wieku" musi się malować nawet kiedy jest sama w domu...

kotkins

Post » Pt maja 02, 2014 23:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Czy ten "pewny wiek" czeka mnie w najbliższym czasie, czy jeszcze z 10 lat bez zombie w lustrze przede mną?

Ale taka kura?

Też?

To smutne....
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt maja 02, 2014 23:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

kotkins pisze:W pewnym wieku Drogi Zosiku wstajesz rano z łóżka, idziesz do łazienki , spoglądasz w lusterko i wydajesz okrzyk przerażenia.
"ZOMBIE!!!!!Matko jedyna skąd ten zombie w mojej łazience!!!Aaaaa!!!"
A potem spoglądasz raz jeszcze- bo zobie zawsze warto poznać bliżej- i poznajesz: "A nie, to ja..."

Dlatego kobieta w tzw. "pewnym wieku" musi się malować nawet kiedy jest sama w domu...

a nie lepiej polubić samą siebie? :lol: 8)
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob maja 03, 2014 0:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Siebie zawsze można. Ale żeby polubić zombie?
A nigdy w życiu!!!! :mrgreen:

Ja mam sąsiadkę co to polubiła siebie do tego stopnia ,że ma więcej w pasie niż w biuście.
Mąż polubił za to inną panią, która zapewne mniej siebie lubiała.
Kluczem do sukcesu w lubieniu siebie sąsiadki były bezy. Ciastka. Zżerane "bo ja je tak lubię".

Jak przestanę kupować szpilki i się malować to wiecie- umarłam...

kotkins

Post » Sob maja 03, 2014 7:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Kurna, ja się zasadniczo nie maluję. Szpilek NIENAWIDZĘ. I za kobietę przebieram się średnio 3 razy do roku.
Hmm jakoś nigdy nie narzekałam na noooo inne wybory facetów. To raczej ja zmieniałam zdanie...........

Mówisz, ze to się odwróci? Cóż trudno. Lubię swoje towarzystwo. Zresztą mój Tz to jest taki okaz.....eeeee nie napiszę co myśle, bo jeszcze ktoś źle zinterpretuje. Fajny jest, tylko hmm nietypowy lekuchno:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob maja 03, 2014 8:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Obrazek

Neigh co to za termin na usunięcie guzków na szyi? (na samym dole)
Obrazek

dalia

Post » Sob maja 03, 2014 8:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

A to moja Osobista Persona. Herezja jest wpisana na moje nazwisko, dlatego wszystko co mnie dotyczy wpisało się u niej.......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob maja 03, 2014 8:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Neigh pisze:A to moja Osobista Persona. Herezja jest wpisana na moje nazwisko, dlatego wszystko co mnie dotyczy wpisało się u niej.......

to trzymam za Personę :ok:
Obrazek

dalia

Post » Sob maja 03, 2014 8:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Nie przyjmuję do wiadomości, że to może być coś poważnego. Ponieważ rośnie to zdecydowałam się na wycięcie. Poza tym jest to w takim miejscu, że latwo uszkodzić ( pazurem, grzebieniem ) itp.

Obrazek

Neigh

Post » Sob maja 03, 2014 9:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Wiesz, Fio miała na listwie mlecznej guzek i okazało się to tłuszczakiem.
Jak mawia znajomy chirurg: najbezpieczniejszy guz to taki, który jest w śmietniku u anatomopatologa po zbadaniu i określeniu jako "niegroźny"...
Wyrzuć, zawsze może z tego wyrosnąć coś niepokojącego.

Persona nie jest młodą damą, ale zdrowa jest i powinna dobrze to znieść.

kotkins

Post » Sob maja 03, 2014 9:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

kotkins pisze:
Persona nie jest młodą damą, ale zdrowa jest i powinna dobrze to znieść.

Spróbowałaby nie.........

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]