» Wto mar 04, 2014 22:33
Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj
( ja nie oglądam programów o pseudo - za słaby mam system nerwowy....)
No. Przyleciałam do Polski, dziecko w samochód i do płatnego neurologa. Śmy dotarły. Najpierw się dowiedziałyśmy, że:
- rachunku nam nie wystawią, bo im system nie działa.
Ok.
Wchodzimy. A tam - pani, która w wiek emerytalny weszła na moje oko z min. 15 lat temu. Słowo daję. Naprawdę nie mam uprzedzeń, ale hmm lekarz zdrowo po 70........no cóż.
Dodatkowo Pani przez dłuższą chwilę nie była się w stanie zorientowac, która z nas jest pacjentką. Ok moze nie wyglądam staro - ale na 16 lat to jednak nie. A moja córka moze wygląda poważniej........ale jasny gwint nooo nie na osobę po 40......
Opowiadanej historii też nie lapała......bo jak się domyśliłam w końcu - nie słyszy. Zaczęłam zatem wygłaszać skróty opowieści dziecka glosem podniosłym i dobitnym. Cała poczekalnia to zapewne słyszała - pani doktor zaś nie........
W końcu kiedy niema ochrypłam - rzekła "proszę głośniej bo ja nie słyszę!". No jak kurde głośniej? Zaczęłam czuć coś na kształt paniki. Pani nam przekazała, ze to skierowanie to jest bez sensu - bo nie ma czegoś takiego jak "powierzchowny uraz glowy"i że z tym to mamy iść do chirurga.......
Ale ona nie ma ran głowy - wydarłam się ile siły w plucach.
A nie ma z nią mamy?
RAN RAN NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!
MAMĘ MA - TO JA!
Aaaa to pani?
NIE TO NIE JA! TO ONA!
ZNACZY JA TO JA! ONA JEST CHORA!
( dziecko scenicznym szeptem - nie drzyj się tak! )
W końcu pani wzruszyła ramionami kazala dziecku pokazać zęby, zacisnąć pięści i takie tam........dwa razy ją młotkiem stuknęła.
I dostałyśmy PILNE skierowanie na tomograf.
Potem był cyrku ciąg dalszy, ale muszę iść spać:-)
Ostatnio edytowano Wto mar 04, 2014 22:37 przez
Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"