Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2015 13:46 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

O kurczę, nie spodziewałam się, że stali bywalcy po takim czasie jeszcze tu zajrzą, bardzo mi miło. :1luvu: Może faktycznie po takiej przerwie 4 zdjęcia to hańba, więc dołożę jeszcze trochę, które odkopałam z telefonu.

Na początek może dwa filmiki:
1) z ich wspólnej zabawy: https://www.youtube.com/watch?v=lbxYKGlT0mA (nie mogę się nadziwić, że po tylu latach dalej im się ten tor nie znudził, oczywiście jestem pozytywnie zaskoczona)
2) a tu Malaguś nakręcony dzisiaj z ulubionym szczurkiem: https://www.youtube.com/watch?v=bq1DXepnkQI

Fotki
ObrazekObrazekObrazek
A takie często miałam warunki do nauki :wink:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Fotki z dzisiaj:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kwinta pisze:No nareszcie solarie, nareszcie :D :dance: :love:
Gratulacje licencjatu, wielkie wielkie gratulacje :piwa: :D
To teraz przed Tobą magisterka dwa lata i za nią też trzymam kciuki :ok:
Oesu, Pinek waży 6,7 kg 8O kawał kota z niego i piękny jak nie wiem co, Malaga cudny jak zawsze, ale ten mały rudy wyrósł niesamowicie. Cieszę się, że są zdrowi bo to zawsze jest najważniejsze :ok:

Mam nadzieję, że będziesz miała teraz trochę czasu, coby nam pokazać więcej fotek i poopowiadać o
Maladze i Pinku :D :kotek: :kotek: :D
Bardzo lubię Twój wątek i strasznie mi was brakowało :P

Dziękuję serdecznie. :1luvu: Co do Pinka, nawet nie wiem, kiedy on tak urósł! Aczkolwiek fakt, że zanim zje swoją porcję jedzenia biegnie jak najwięcej ukraść Maladze może mieć w tym swój udział. :roll: Kiedy byłam z nim we wrześniu na szczepieniu, panie weterynarki stwierdziły, że to się nazywa dorodny kot. :mrgreen:

Annazoo pisze:Cudownie Was tu widzieć :1luvu:

:1luvu: Czas najwyższy wrócić i od czasu do czasu się pokazać. :)

mir.ka pisze:gratulacje :ok:

nieźle kocurki wyglądają :lol:
mam nadzieję na więcej fotek i częstsze odwiedziny :)

Dziękuję. :1luvu: Postaram się w miarę możliwości zaglądać, przynajmniej będę miała motywację, żeby częściej robić im zdjęcia, bo dawno już żadnych sesji nie mieli. :lol:

saintpaulia pisze:Witaj!
Ja tam się dopraszam o więcej fotek.
Pinka bym nie poznała za nic w swiecie, a myslałam, że moja Brawcia jest wielka.
Ale obaj zgrabni i przystojni jak zawsze. :ok:

Jest i więcej fotek. :D Oj tak, mam na ścianie powieszone zdjęcie każdego za kociaka i kiedy patrzę na nich teraz, to wierzyć mi się nie chce, jacy to teraz przystojniacy. :)

floxanna pisze:Gratulacje :)

Skoro masz czas, to fotografuj tych przystojniaków, wszyscy się za nimi chyba stęsknili (ja na pewno) :)

Dziękuję. :1luvu: Postaram się w miarę możliwości fotografować i pojawiać, zwłaszcza póki nie przyjdzie zima i złapanie naturalnego światła będzie graniczyło z cudem. :wink:

Dziękuję wszystkim za odwiedziny, postaram się i wasze wątki odwiedzić, proszę pomiziać ode mnie wszystkich futrzaków. :201461 Ściskam was mocno. :1luvu:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Pon paź 19, 2015 18:41 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

Nie wierze w to co widzę a właściwie kogo widzę :D
Witamy !!!
Ale chłopaki wyrośli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale sie nie zmienili. Malaga ma nadal takie piękne spojrzenie.
Mamy nadzieje ze juz nie zrobisz nam półtora rocznej przerwy :ryk:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon paź 19, 2015 19:26 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

Takie śliczności, taka radość :)
W razie kolejnego dłuższego przestoju w wątku pojedziemy pikietować pod dom :mrgreen:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon paź 19, 2015 20:33 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

Przepiękne zdjęcia niezwykle urodziwych kocurków, ja się cały czas nie mogę napatrzeć jak niesamowicie wyrósł Pinek,który charakterek też ma chyba nie od parady .
Zauważyłyście jak na filmie z zabawą tunelem z piłeczką dziabnął Malagę w ogon ? Uwalił się całym swoim rudym ciałkiem na Malagę i ugryzł go w ogon, chcąc odzyskać piłeczkę :lol: :lol: :lol: .
Obaj są przecudni i cieszę się, że znowu można się nimi cieszyć :1luvu: :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto paź 20, 2015 9:31 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

Obrazek

ale fajna foczka :lol:

A takie często miałam warunki do nauki :wink:
ObrazekObrazek

bez pomocy kotów to bys sie niczego nie nauczyła :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro paź 21, 2015 20:55 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

Jeju jaka radocha dla mnie zobaczyć największych kocich przystojniaków :201437 .Jednak zacznę od gratulacji z okazji obrony licencjatu :201440 zaglądaj tu od czasu do czasu w miarę możliwości :wink: Malaga jak zwykle to uwodzicielskie spojrzenie,Pinek nieprawdopodobnie wyrósł :1luvu: i charakterny kawaler uwalił się na Malagę całym swym ciężarem podczas zabawy :ryk: Miło widzieć Was mizianki dla kociego duetu :201461

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw paź 22, 2015 8:48 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

no i znowu jej nie ma :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw paź 22, 2015 9:40 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

Wpadła, smaka nam narobiła i poleciała :1luvu:
Ale najważniejsze że wiemy ze wszystko u nich ok :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro sty 13, 2016 17:41 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

Hop hop wpadnijcie czasem z nowymi wieściami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

[poprzednia]