Hej Kasiu! Jak po komunii? Zamówiłam ci tego Feliksa ( niestety można było tylko jedno opakowanie w tej cenie ) Feliks niestety promocyjny jest rybny ale wzięłam też zamówiłam mięsny więc jak będziesz chciała to się zamienimy. U mnie rybki lubi Zuzia.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Kasieńko jak powrót do szkoły? Chłopacy zadowoleni?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi obok kominka, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzą Petka, TŻ i potfforki