MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:AnnAArczyK pisze:Też lubię robić zakupy![]()
Właśnie wczoraj po obiedzie ganialiśmy po sklepach...za krzesłami do kuchni, i nie kupiłam![]()
Takie, które mi się podobały, to 849 zła inne nie pasowały do tego stołu, który mam, więc przyjdzie mi kupić komplet stół+krzesła
![]()
Dzisiaj po południu będziemy mieli jazdę od nowa po meblowych
A nie mogłabyś odsunąć troszkę drapak od okna tak, żeby panienki wszystko widziały, ale nie mogły dosięgnąć firany?
A propos zakupów - też lubię kupować ale ubrania szczególnie w second hend'ach.Ale przez to że tyle ubrań mam na sobie przez tą przedłużająca się zimę to szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy sobie coś z ubrań kupiłam
Lubię też na necie szukać różnych karm dla kota - czytać opinie, składy i wybierać co mogłabym tym pannom jeszcze dobrego kupić. Na tym punkcie mam totalnego świra
Od końca lutego jestem na Orijenie. Prócz tego już lepszej karmy chyba nie znajdę. Został mi jeszcze tylko Barf ale do tego chyba muszę dojrzeć. Na razie cieszę się że panny przekonały się do Orijen
Ja już nie pamiętam kiedy sobie cokolwiek z ciucha kupiłam.Jak tylko mam parę groszy na zbyciu kupuję dziewczynką - żarełko,zabaweczki.Ostatnio oglądałam w zooplusie fajne drapaczki dla koteczek. Te co mi odpowiadają wachają się między 159 zł a 249 zł. Muszę troszkę dozbierać funduszy i kupię im drapaczek - są już w domu 4 to nie może być piąty
Masz 4 drapaki dla 2 panieniek![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mam dwa. Jeden sufitowy, taki duży a jeden mały. Kiedyś w biedronce za 20 zł. kupiła. I w sumie najbardziej go lubią
Na początku naszego wątku są zdjęcia drapaków to zobaczysz jakie mają. Panci bije pod kopułką jak ma parę groszy na zbyciu i zobaczy coś fajnego dla futerek. Taki mały szmergielek