Ale dzięki za pamięć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Revontulet pisze:Broszka pisze:Przesyłam więc tchnienie wiosny z mojego ogródka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To może jednak będzie wiosna?
Może jaskółki były bardziej zahartowane?Broszka pisze:Już jest, przynajmniej u nas![]()
Na pewno za dzień lub dwa dotrze do Was
Odetchnęłam że muchy się pojawiły bo lada dzień jaskółki przylecą![]()
Ciekawe że przysłowie mówi że "pierwsze jaskółki wiosny nie czynią" a do nas przylatują właściwie zawsze jak wiosna już w pełniCzyżby kiedyś zimy były dłuższe?
Broszka pisze:A chciałam Wam polecić karmy GranataPet![]()
Broszka pisze:felin, ale duża porcja żartów![]()
![]()
Ostatni mi się najbardziej spodobał![]()
Broszka pisze:Coś wiem o nieterminowych wypłatachChyba nie zdarzyło się nigdy żebym dostała kasę o czasie
![]()
A nie lepiej takie sprawy telefonicznie załatwiać?
Może babona nie ma akurat w pracy? urlop czy chorobowe np.?
Gorzej jak telefonu nie odbierają wiedząc kto dzwoni - miałam takiego kontrahenta który widząc na komórce mój numer po prostu nie odbierał...![]()
Broszka pisze:Ziemia już trochę przeschła więc postanowiłam zacząć ogarniać zimowe pobojowisko na dworze i ledwo zaczęłam to zlał mnie deszczByło fajnie słonecznie i nagle zachmurzyło się i lunęło jak z przysłowiowego cebra i zanim dobiegłam do domu byłam już cała mokra
No i koniec na dzisiaj słonecznej pięknej wiosny
Broszka pisze:
Niewinny słodziaczek jest strasznym łobuzem![]()
Bezlitośnie strąca wszystko co pozostawione zostanie zbyt blisko brzegu - wczoraj kubek z kawą, dziś talerzyk - oczywiście wcześniej zrobił to niezliczoną ilość razy i niedługo wytłucze nam całą zastawę![]()
Ostatnio znalazł sobie nową zabawę: upierdliwie molestuje dzbanek z fitrem brittabawi się klapką i wsadza łapy do środka tak długo aż go przewraca zalewając pół kuchni
Przestawiałam już dzbanek w różne miejsca ale łobuz zawsze go znajduje i znów to samo
![]()
Nie mam tyle miejsca w szafkach żeby wszystko tam upychać![]()
Normalnie powyrywam łapeczki z dupki i w końcu wyłączę nieznośne adhd![]()
![]()
![]()
Czytam na innych wątkach że jest zimno, buro_i_ponuro, śniegu jeszcze sporo i przyroda nie budzi się do życia... A u nas przeciwnie - wiosna zdecydowanie mocno się już zadomowiła u nas![]()
Na drzewach i krzewach już widać pączki, rośliny ruszyły: wiosenne kwiaty wystrzeliły i trawa się zazieleniła. Pobudziły się też różne robaczki i zwierzyna![]()
Wprawdzie dziś pada i wieje ale jest bardzo ciepło i bardzo wiosennie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości