marysienka pisze:Niniejszym oswiadczam, ze wspolna dziura zakopana, przyklepana, nawet kopczyk usypany
Świetna robota!

Od razu czuję, że w kościach jakoś lepiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marysienka pisze:Niniejszym oswiadczam, ze wspolna dziura zakopana, przyklepana, nawet kopczyk usypany
emkamara pisze:marysienka pisze:Niniejszym oswiadczam, ze wspolna dziura zakopana, przyklepana, nawet kopczyk usypany
Świetna robota!![]()
![]()
ruda32 pisze:właśnie w radio usłyszałam ,że ma ruszyć "okienko" dla zwierząt przy Staży jak dla niechcianych dzieci
ciekawe co tam będzie się działo w okresie wakacyjnym
BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:właśnie w radio usłyszałam ,że ma ruszyć "okienko" dla zwierząt przy Staży jak dla niechcianych dzieci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juz "nieczynne"maja komplet-90sztuk,więc trzeba czekac z wyrzuceniem,az sie miejsce zwolni
ruda32 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:właśnie w radio usłyszałam ,że ma ruszyć "okienko" dla zwierząt przy Staży jak dla niechcianych dzieci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juz "nieczynne"maja komplet-90sztuk,więc trzeba czekac z wyrzuceniem,az sie miejsce zwolni
jak to nieczynne ? otworzyli w środę a jest sobota
Luna53 pisze:emkamara pisze:marysienka pisze:Niniejszym oswiadczam, ze wspolna dziura zakopana, przyklepana, nawet kopczyk usypany
Świetna robota!![]()
![]()
![]()
Świetna, tak ale trzymaj lopate w rezerwie bo cos czuje ze sie jeszcze moze kiedys przydac
Bianka 4 pisze:Dziewczyny, mam nadzieję, że nie skończycie imprezki przed 16-tą... 14-15 kwietnia mam zajęcia na kursie fizjoterapii zwierząt i muszę na nich być bo to są zajęcia praktycznea właśnie właśnie egzamin praktyczny zawaliłam dwa lata temu
Zajęcia są koło Żyrardowa, kończą się o 15-ej, więc potrzebuję ok. godziny na dojazd (może uda mi się wyrwać z godzinkę wcześniej). Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będą już ogródki na Starówce, bo jeżeli jechałabym prosto z zajęć to byłyby ze mną moje psiaki
Luna53 pisze:emkamara pisze:marysienka pisze:Niniejszym oswiadczam, ze wspolna dziura zakopana, przyklepana, nawet kopczyk usypany
Świetna robota!![]()
![]()
![]()
Świetna, tak ale trzymaj lopate w rezerwie bo cos czuje ze sie jeszcze moze kiedys przydac
kamari pisze:
Dzisiaj walczę od rana z odkłaczaniem mieszkania. Na razie ostro przegrywam. Może by tak ogolić koty na zero?![]()
Luna53 pisze:kamari pisze:
Dzisiaj walczę od rana z odkłaczaniem mieszkania. Na razie ostro przegrywam. Może by tak ogolić koty na zero?![]()
A widzialas juz ogolonego kota ?![]()
Ostatnio tez o tym myslalam, tym bardziej ze do dzisaj mielismy przepiekna, wiosenna pogode![]()
To dziala wspaniale na futerkoi mimo codziennego czesania, Minusz "sieje" za 10 kotow
![]()
A ja wszedzie mam dywanny
ruda32 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:właśnie w radio usłyszałam ,że ma ruszyć "okienko" dla zwierząt przy Staży jak dla niechcianych dzieci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jak to nieczynne ? otworzyli w środę a jest sobota
alab108 pisze:kamari przepraszamviewtopic.php?f=20&t=140136
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości