SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 22:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Dune, nie przynudzasz....czasem są potrzebne rozmowy i na takie tematy.
Chciałabym wyglądać tak jak Emilka, ale niestety, dużo mi brakuje :ryk: .

Basia, Puś to jest moje zwierzątko do focenia, takie przykładowe...on jedyny oczu nie zamyka, jak focę :twisted: .

To spójrz w lustro :D Wyglądasz jak jej siostra :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 22:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Moja Agatka kochana, jak zwykle humorem tryska z wieczora :ryk: :ryk: :ryk: .
Podczytuję wątek...jak Kita dzisiaj, po wecie?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sty 01, 2012 22:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ja muszę sie przyznać, że wczoraj wrzuciłam na tapetę takiego oto faceta...tak sobie, żeby mi towarzyszył wirtualnie w sylwestra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Lat toto ma 49, wzrostu 190, oczy niebieskie, mieszka w Hollywood i jest moim marzeniem od kilkunastu lat :oops: .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sty 01, 2012 22:48 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Ja muszę sie przyznać, że wczoraj wrzuciłam na tapetę takiego oto faceta...tak sobie, żeby mi towarzyszył wirtualnie w sylwestra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Lat toto ma 49, wzrostu 190, oczy niebieskie, mieszka w Hollywood i jest moim marzeniem od kilkunastu lat :oops: .

Obrazek

Taki trochę do mojego męża podobny :D
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 22:52 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Aga, wierz mi, jakbym choć podobnego znalazła do Joe, to nie byłabym teraz singielką :mrgreen: .
Zabrałabym, wrzuciła do piwnicy i trzymałabym tam na swój prywatny użytek :ryk: .

vip

Post » Nie sty 01, 2012 22:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Aga, wierz mi, jakbym choć podobnego znalazła do Joe, to nie byłabym teraz singielką :mrgreen: .
Zabrałabym, wrzuciła do piwnicy i trzymałabym tam na swój prywatny użytek :ryk: .

:ryk: sadystka
jak dla mnie musiałby obciąć włosy i nie golić się przez dobę lub dwie :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie sty 01, 2012 22:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

jak to dobrze ze mnie sie tacy niekoniecznie podobaja ;)

zdaje mi sie, że Gosia nie widzi w lustrze teo co powinna zobaczyć...
kurcze, fajna z Ciebie laska i nie mów, że nie....
chciałabym wyglądać tak jak Ty jak bedę miała te Twoje 18 lat :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 01, 2012 23:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kotx2 pisze:
vip0 pisze:Aga, wierz mi, jakbym choć podobnego znalazła do Joe, to nie byłabym teraz singielką :mrgreen: .

:ryk: sadystka
jak dla mnie musiałby obciąć włosy i nie golić się przez dobę lub dwie :ok:

No sadystka, ale za to z miłości :ryk: .
Nie, nie, taki jak jest teraz jest dla mnie idealny...nic zmieniać nie musi :mrgreen: .
Nawet, że tak powiem, nie powinien :D .

vip

Post » Nie sty 01, 2012 23:04 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Małgosia a Ty widziałaś mojego męża przed obcięcięm kłaków na żywo?
Czy tylko na fotkach?
Obrazek
p.s. tak, to jest Dziubek :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie sty 01, 2012 23:06 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 23:04 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:jak to dobrze ze mnie sie tacy niekoniecznie podobaja ;)

zdaje mi sie, że Gosia nie widzi w lustrze teo co powinna zobaczyć...
kurcze, fajna z Ciebie laska i nie mów, że nie....
chciałabym wyglądać tak jak Ty jak bedę miała te Twoje 18 lat :)

Pewno, że dobrze, przynajmniej konkurencji nie mam :D .

A tak poważnie, najgorsza nie jestem, ale żadna ze mnie miss...
Tylko, że ja specjalnie na kompleksy nie cierpię, na powodzenie nie narzekałam, a sama jestem z wyboru własnego.
Ale za komplement dziękuję, może jak będę mieć te moje 20, to sie postarzeję :ryk: .

vip

Post » Nie sty 01, 2012 23:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Aga, Łukasza z długimi włosami tylko na fotkach widziałam, niestety :( .
No i nawet gdyby był podobny, to i tak Ci zabrać nie mogę, bo odpadam w przedbiegach :ryk: .

vip

Post » Nie sty 01, 2012 23:07 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosia... kadłub przywiędły ale dusza młoda :)

konkurencji nie masz... przynajmniej z mojej strony bo mnie sie mój B podoba...

Agata co ty nam tu jakieś plecy pokazujesz :P
małżem sie pochwal ;)
aaa synuś śliczny :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 01, 2012 23:07 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Aga, Łukasza z długimi włosami tylko na fotkach widziałam, niestety :( .
No i nawet gdyby był podobny, to i tak Ci zabrać nie mogę, bo odpadam w przedbiegach :ryk: .

Ale Emilka czy Roksana miałyby szanse :ryk:
najszczesliwsza

vip0 fajny patent z tą piwnicą...
ja niezmiennie Seana bym zamknęła

Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie sty 01, 2012 23:09 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Gosia... kadłub przywiędły ale dusza młoda :)

konkurencji nie masz... przynajmniej z mojej strony bo mnie sie mój B podoba...

Agata co ty nam tu jakieś plecy pokazujesz :P
małżem sie pochwal ;)
aaa synuś śliczny :)

Nie mam pozwolenia na umieszczenie facjaty jego na miau.
Ale zapraszam:
Oglądanie: 10 zł / h
Dotykanie: od 20-1000 zł za sekundę (zależy od miejsca, które chcesz dotknąć)
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]